Ανοικτές οι εκθέσεις αυτοκινήτων και τα συνεργεία την περίοδο του lockdown - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ανοικτές οι εκθέσεις αυτοκινήτων και τα συνεργεία την περίοδο του lockdown



Αρκετοί είναι οι εργασιακοί τομείς στην Ελλάδα που για το επόμενο διάστημα έβαλαν «λουκέτο», λόγω του lockdown που ξεκίνησε από τις 6 το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, με στόχο να περιοριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Ωστόσο, με βάση το σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε, οι εκθέσεις και τα συνεργεία αυτοκινήτων λειτουργούν.

Ως εκ τούτου, η προσέλευση στις εκθέσεις και τα συνεργεία είναι νόμιμη και επιτρέπεται, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να κάνει «κλικ» στην περίπτωση 2 των κατ' εξαίρεση μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης).

Υπενθυμίζεται ότι, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, στα πλαίσια των αναγκαίων μας εξόδων από το σπίτι, στέλνουμε SMS με τον κατάλληλο κωδικό μετακίνησης μαζί με το ονοματεπώνυμό μας και τη διεύθυνση κατοικίας μας. Εκτός από τα μηνύματα, εναλλακτικά μπορούμε να έχουμε μαζί μας το έντυπο μετακίνησης ή μία χειρόγραφη βεβαίωση.

Σε κάθε μετακίνηση είναι απαραίτητο να έχουμε πάνω μας την αστυνομική μας ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουμε σε περίπτωση ελέγχου.
 
 Για τα συνεργεία και καταστήματα ανταλλακτικών για την επισκευή οχημάτων στέλνουμε SMS τον κωδικό 2.