Οι πιο συχνοί μύθοι για το σεξ που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι πιο συχνοί μύθοι για το σεξ που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε



 
Παντού υπάρχει ένα μύθος και από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και το σεξ. Για την ακρίβεια, σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν διάφοροι μύθοι, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν καταρριφθεί από τους ειδικούς.
Πριν λίγα χρόνια, η σεξολόγος Σαμάνθα Έβανς του περιοδικού Jo Divine κατέρριψε κάποιους από τους πιο γνωστούς μύθους γύρω από το σεξ και τη σεξουαλική ικανοποίηση, τονίζοντας στον κόσμο πως δεν πρέπει να τους πιστεύει.

Δείτε παρακάτω ποιοι είναι αυτοί:

Οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ
Για αυτή τη θεωρία στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν αποδείξεις. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικές έρευνες, οι γυναίκες επιθυμούν και σκέφτονται το σεξ το ίδιο συχνά με τους άντρες, αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα λόγω των ταμπού που υπάρχουν.

Όλες οι γυναίκες έχουν οργασμό
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πολλές γυναίκες παρουσιάζουν διαταραχές οργασμού.

Το νούμερο του παπουτσιού «μαρτυράει» πολλά για το μέγεθος του ανδρικού μορίου
Από τους πιο συχνούς μύθους, όπως αποκάλυψε έρευνα που έγινε το 2002 σε δείγμα 104 αντρών στο πανεπιστήμιο UCL του Λονδίνου, αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ του μεγέθους του ανδρικού μορίου και του ποδιού.

Τα προφυλακτικά καταστρέφουν το σεξ
Αυτό και αν δεν ισχύει. Σύμφωνα με την Σαμάνθα Έβανς ισχύει το αντίθετο, διότι όπως εξηγεί η χρήση προφυλακτικού δείχνει ότι ο σύντροφός σας ενδιαφέρεται και μπορείτε να απολαύσετε την πράξη χωρίς το φόβο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ή κάποιας μόλυνσης.

Δεν μένεις έγκυος στην περίοδο
Μπορεί οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης να είναι λιγότερες στην διάρκεια της έμμηνου ρύσεως αλλά δεν μηδενίζονται.