Καθρέπτες κυκλοφορίας και πινακίδες απαγόρευσης ρίψης μπαζών σε Βασιλικά και Λακκιά - Η ανακοίνωση της Κοινότητας Βασιλικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καθρέπτες κυκλοφορίας και πινακίδες απαγόρευσης ρίψης μπαζών σε Βασιλικά και Λακκιά - Η ανακοίνωση της Κοινότητας Βασιλικών




Η ανακοίνωση της Κοινότητας Βασιλικών για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες που πέρασαν - φωτογραφίες :

 «Κοινότητα Βασιλικών»
Όπως σας ενημερώσαμε και χθες  τοποθετηθηκαν σήμερα καθρέπτες κυκλοφορίας και πινακίδες απαγόρευσης ρίψης μπαζών σε Βασιλικά και Λακκια. Παραλάβαμε βανδαλισμενους και φθαρμενους καθρέπτες όπως επίσης και ανύπαρκτες προειδοποιητικες πινακίδες απαγόρευσης ρίψης μπάζων.

Με πρωτοβουλία Κοινότητας Βασιλικών και δαπάνη πάγιας προκαταβολής Πρόεδρου Κοινότητας και με συνεργασία Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου ιδού το αποτέλεσμα. Υπήρξε παρότρυνση του κόσμου για την έλλειψη καθρεπτών διότι είχαν προκληθεί μικροατυχηματα όπως επίσης και για την αλόγιστη εναπόθεση μπάζων και απορριμμάτων. 

Η τοποθέτηση των καθρεπτών έγινε με γνώμονα την ασφάλεια παιδιών και πεζών (παιδ χαρά, Εκκλησία) καθώς και επικίνδυνα σημεία διασταύρωσης της Κωμόπολης. 

Οι πινακίδες απαγόρευσης μπαζων τοποθετηθηκαν με γνώμονα την εναπόθεση αποριμματων σε αυτά τα σημεία ώστε να μην επαναληφθούν.