Οι οδοντίατροι συνεχίζουν να παρέχουν οδοντιατρική περίθαλψη με ασφάλεια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι οδοντίατροι συνεχίζουν να παρέχουν οδοντιατρική περίθαλψη με ασφάλεια


Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους πολίτες του νομού μας πως οι 1500 και πλέον Οδοντίατροι της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, παραμένουν στην πρώτη γραμμή της Δημόσιας Υγείας και της διαφύλαξης της Στοματικής Υγείας των συμπολιτών μας.

Τα μέλη του συλλόγου μας συνεχίζουν να παρέχουν οδοντιατρική περίθαλψη σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και τις επικαιροποιημένες οδηγίες και συστάσεις της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ) αποφορτίζοντας τις κρίσιμες τούτες ώρες τις βεβαρημένες δημόσιες δομές του Εθνικού Σύστηματος Υγείας.

Επαφίεται στην επιστημονική και ηθική υπόσταση των συναδέλφων Οδοντιάτρων να περιθάλψουν τον πόνο και το επείγον καθώς και στην κοινή λογική των ασθενών για την αναζήτηση οδοντιατρικών υπηρεσιών σε καθεστώς καθολικής καραντίνας.

Ασθενείς που αναζητούν οδοντιατρική περίθαλψη , προσέρχονται στα οδοντιατρεία αυστηρά μετά από τηλεφωνική προ-συνεννόηση και τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας

Αυτές τις μέρες του lockdown, ακόμα πιο εντατικά, οι Οδοντίατροι του νομού μας, παρέχουν υψηλού επιπέδου περίθαλψη με βάση την υλικοτεχνική υποδομή των ιατρείων, τα απαιτούμενα μέσα ατομικής προστασίας, με αυστηρή διαχείριση των ασθενών και πιστή τήρηση των αναγκαίων διαδικασιών απολύμανσης και αποστείρωσης των χώρων και του ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί όσους συμπολίτες μας χρήζουν οδοντιατρικής περίθαλψης, να απευθυνθούν άμεσα στον/στην Οδοντίατρο τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τον ειδικό ιατρό της Στοματικής Κοιλότητας. Να είναι δε απόλυτα βέβαιοι πως τα μέλη μας λαμβάνουν όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις τόσο για την πρόληψη και θεραπεία των νοσημάτων του στόματος όσο και για την πρόληψη της διασποράς των λοιμώξεων.

Για το Δ.Σ. του Ο.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Κούγιας Βάιος Κοντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια