Ρονάλντο & Μέσι… "την κάνουν" ! Δείτε ποιοι ΕΡΧΟΝΤΑΙ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ρονάλντο & Μέσι… "την κάνουν" ! Δείτε ποιοι ΕΡΧΟΝΤΑΙ



Κέρδισαν τα πάντα – ή σχεδόν τα πάντα – με τις ομάδες τους. Συν φήμη και φυσικά χρήμα. Οι δύο μεγαλύτερες περσόνες του σύγχρονου ποδοσφαίρου, Μέσι και Ρονάλντο δίνουν κάποιες από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις τους. Γιατί μπορεί να έχουν – όπως προείπαμε – κερδίσει τα πάντα, αλλά τον χρόνο δεν έχει βρεθεί κάποιος να μπορέσει να τον κερδίσει. 
 
Πριν συνεχίσουμε στην άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία μας, αξίζει να δείτε εδώ ποια είναι τα Νόμιμα ελληνικά casino online
 
Μοιραία έχουν αρχίσει οι περισσότεροι να αναζητούν ποιοι είναι αυτοί που θα κρατήσουν το σκήπτρο τα επόμενα χρόνια. Και έτσι δημιουργήθηκε η λίστα που ακολουθεί. Νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους. Και που είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να γεμίσουν τα ποδοσφαιρικά βράδια του μέλλοντος. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να είναι το ίδιο επιδραστικοί όπως έχουν υπάρξει ο Μέσι και ο Ρονάλντο.


Ας δούμε τους υποψηφίους:


Ανσού Φατί 17 ετών (Μπαρτσελόνα)

Το πρώτο ρεκόρ που κατέχει ήδη είναι ότι αποτελεί τον νεαρότερο σκόρερ στην ιστορία του Champions League. Και αναμένεται να μην είναι το μόνο, καθώς όλα τα χαρακτηριστικά του τον βoηθούν σε αυτό. Ταχύτατος, με εξαιρετικά τελειώματα και ωριμότητα που δύσκολα συναντά κάποιος στην ηλικία του, ο 17χρονος αποτελεί τη μαγιά στην οποία θα βασιστεί το νέο πρόσωπο των Καταλανών.


Εντουάρντο Καμαβινγκά 17 ετών (Ρεν)

O πιτσιρικάς είναι ο επόμενος που θα συνεχίσει τη μεγάλη παράδοση που έχουν οι Γάλλοι στο να “παράγουν” μεγάλα χαφ. Με αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θυμίζουν σε πολλούς τον μεγάλο Βιεϊρά, καθώς εκτός ατελείωτο τρέξιμο, δυναμικός και καλός στο ψηλό παιχνίδι, ο μικρός Καμαβινγκά έχει ένα “αρχοντικό” στυλ με το οποίο κυριαρχεί στο κέντρο του γηπέδου. Και το μόνο σίγουρο είναι, εκτός από το ότι του ανήκει το μέλλον, ότι στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, πολλά εκατομμύρια θα δοθούν για να τον πάρουν από την Ρεν.


Τζουντ Μπέλιννγκαμ 17 ετών (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η οποία τον απέκτησε από την Μπέρμιγχαμ έναντι 23 εκατομμύριων ευρώ. Τι είδαν οι Γερμανοί; Έναν παίκτη πολύ ώριμο στο παιχνίδι του, έξυπνο και διορατικό, έναν μέσο που είναι ικανός να αφήσει εποχή. Και φυσικά να τους βοηθήσει άμεσα, αλλά και να αποκτήσει προστιθέμενη αξία σε περίπτωση μεταπώλησής του.


Τζαμάλ Μουσιάλα 17 ετών (Μπάγερν Μονάχου)

Παίκτης με ουσία, πολύ καλά τελειώματα, και ατόφιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Το οποίο και έχει τη δυνατότητα να αναδείξει, καθώς παίζοντας με την πρώτη ομάδα των Βαυαρών καταφέρνει να αποκτά συνεχώς πολύτιμες εμπειρίες. Η Μπάγερν κατάφερε να το “κλέψει” από την Τσέλσι και βλέπει στο πρόσωπό του τον ηγέτη της νέας εποχής της. Ο γεννημένος στη Στουτγκάρδη μέσος θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του.


Ράιαν Γκράβενμπερχ 18 ετών (Άγιαξ)

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σχετική λίστα παίκτης του Άγιαξ. Και ίσως τη μεγαλύτερη και ποιοτικότερη ακαδημία του πλανήτη την εκπροσωπεί ένας ψηλόλιγνος 18χρονος με ύψος 1,90 που ήδη τον αποκαλούν «νέο Πογκμπά» καθώς διαθέτει αρχοντικό στιλ με δυναμισμό και μεγάλο διασκελισμό. Ως προς τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά και όχι τη συμπεριφορά διευκρινίζουμε. Είναι ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο με την θρυλική ερυθρόλευκη φανέλα και μάλλον η επόμενη μεγάλη πώληση του Αίαντα.


Τζιοβάνι Ρέινα 17 ετών (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Γρήγορος στα πόδια και στη σκέψη μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Και κάπως έτσι φτιάχνει το όνομά και τις συστάσεις του. Αν και υπερβολικά μικρός, έχει ήδη κομβικό ρόλο σε μια ομάδα που κατά παράδοση εμπιστεύεται νεαρά ταλέντα. Είναι επίσης στη λίστα σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, με αυτές του Νησιού να είναι πιο ένθερμες να τον κάνουν δικό τους.


Κάις Ρουίς – Ατίλ 18 ετών (Παρί Σεν Ζερμέν)

Έχει δει το όνομά του να εμπλέκεται σε διαμάχες μεγάλων ομάδων πριν καν συμπληρώσει τα δέκα του. Τότε που η Μπαρτσελόνα τον είχε “απαγάγει” για να τον επιμορφώσει στη Μασία. Μετά όμως τη γνωστή τιμωρία των Μπλαουγκράνα από την FIFA, επέστρεψε στην Γαλλία, αλλά για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Και ίσως είναι ο πρώτος πραγματικά μεγάλος παίκτης για τον οποίο οι Παριζιάνοι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουν ένα σκασμό εκατομμύρια.


Μοχάμεντ Ιχαταρέν 18 ετών (Αϊντχόφεν)

Δημιουργικός, με εξαιρετική ντρίμπλα, ταχύτητα και θράσος. Ο με καταγωγή από το Μαρόκο εξτρέμ πέραν των αδιαμφισβήτητων ποδοσφαιρικών αρετών έχει και μεγάλο – ποδοσφαιρικό πάντα – θράσος. Όσο χρειάζεται όχι απλώς για να κερδίσει μια θέση βασικού στην ομάδα του, αλλά να δείξει σε όλους στην Ευρώπη το πόσο καλή επιλογή θα κάνουν για να τον αποκτήσουν.


Καραμόκο Ντεμπελέ 17 ετών (Σέλτικ)

Μεγάλωσε στη Γλασκόβη εντάχθηκε στις ακαδημίες της Σέλτικ και συμμετείχε με την Κ20 ομάδα των Καθολικών αν και ο ίδιος ήταν μόλις 13 ετών. Και τα πήγε εξαιρετικά. Σίγουρα τα όρια της Σκωτίας θα αποδειχτούν πολύ στενά για το ταλέντο του σύντομα. Και πιθανότητα αποτελέσει το απόκτημα κάποιας από τις μεγάλες της αγγλικής Πρέμιερ που θα δώσει αρκετά εκατομμύρια για να αποκτήσει τον δαιμόνιο εξτρέμ.


Ρεϊνιέρ 18 ετών (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Αν αντέξει τον θόρυβο γύρω από το όνομά του θα γράψει ιστορία. Μεγάλη ιστορία. Αρκεί να μην επηρεαστεί από την ταμπέλα του «νέου Κακά» που του κρέμασαν στην Βραζιλία πριν καν η Ρεάλ βγάλει 30 εκατομμύρια από το ταμείο της για να τον αποκτήσει από την Φλαμένγκο. Αν και δεν βρήκε τις ευκαιρίες που περίμενε στην Μαδρίτη, καθώς δόθηκε για δύο χρόνια δανεικός στην Ντόρτμουντ, ίσως αυτό να του κάνει καλό τελικά. Διότι τα φώτα στη Βεστφαλία δεν είναι τόσο εκτυφλωτικά όσο στη Μαδρίτη και θα μπορέσει να αποδείξει χωρίς πίεση το πόσο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής είναι.