Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας προσωρινά μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας προσωρινά μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας



Οι προσωρινές βαφές μαλλιών διευκολύνουν στην αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας, χρησιμοποιώντας μία μη μόνιμη εναλλακτική λύση βαφής. Εκτός του ότι η αλλαγή που θα κάνετε θα σας δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση, μην ξεχνάτε ότι στην περίπτωση που δεν είστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα, η λύση είναι μόνο προσωρινή.

Μερικές από τις καλύτερες επιλογές που έχετε, λοιπόν, για μία προσωρινή αλλαγή ή για κάλυψη των ανεπιθύμητων γκρίζων, είναι η προσωρινή βαφή μαλλιών, η οποία είναι λιγότερη βλαβερή από την μόνιμη, ενώ το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ζημιάς της τρίχας σας. 

Δείτε παρακάτω τι επιλογές έχετε στην περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε μια προσωρινή αλλαγή, ώστε να δείτε αν σας ταιριάζει χρωματικά.

Μάσκαρα μαλλιών
Δεν είναι μόνο μία λύση για την κάλυψη των γκρίζων μαλλιών, αλλά και μια τεχνική με την οποία μπορείτε να προσθέσετε ένα πιο διασκεδαστικό ποπ και έντονο χρώμα σε διάφορα σημεία των μαλλιών σας. Απλώστε το χρώμα απευθείας με το βουρτσάκι στα μαλλιά σας και είστε έτοιμη. Η μάσκαρα μαλλιών έχει διάρκεια περίπου 1- 2 λουσίματα.

Κιμωλία μαλλιών
Οι κιμωλίες μαλλιών δίνουν ένα προσωρινό χρώμα στα μαλλιά σας, με την διάρκειά τους να κυμαίνεται από 2- 4 λουσίματα. Πρόκειται για ένα προϊόν που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε ανταύγειες στα μαλλιά σας, συνήθως σε έντονα, μοντέρνα χρώματα. Για να την εφαρμόσετε βρέξτε τα μαλλιά σας, χωρίστε τα σε τμήματα και πιέστε την κιμωλία σε αυτά.

Λακ με χρώμα
Είναι ακριβώς αυτό που καταλαβαίνετε. Λακ με πρόσθετο χρώμα, με την εφαρμογή της να διαρκεί από 2 μέχρι 4 λουσίματα.

Ημιμόνιμη βαφή
Διαρκεί τουλάχιστον μία εβδομάδα, δεν διεισδύει στα μαλλιά σας και λειτουργεί ως ένα είδος «λεκέ» στην επιφάνεια των μαλλιών σας.

Φυτική βαφή
Είναι η πιο μακροχρόνια προσωρινή βαφή, χωρίς χημικά με το χρώμα της να διαρκεί από 1- 30 λουσίματα, ανάλογα με το πόσο σκούρος είναι ο τόνος του χρώματος που επιλέξατε.