Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης: Ο δραστήριος Τοπικός Κύκλος της Καρδίας και του Κ. Σχολαρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης: Ο δραστήριος Τοπικός Κύκλος της Καρδίας και του Κ. Σχολαρίου



Ανήσυχα πνεύματα, δραστήριοι και συνεργατικοί είναι οι νέοι που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θέρμης, ιδιαίτερα, δε, στον Τοπικό Κύκλο της Καρδίας και του Κ. Σχολαρίου. Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, κατόρθωσαν, λίγο πριν από το lockdown, να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση οικίσκου, ο οποίος θα στεγάσει τα γραφεία τους.

Μάλιστα, η ανακαίνιση έγινε με τη βοήθεια και τη συνεργασία του Τοπικού Κύκλου του Ν. Ρυσίου και ειδικότερα της Νίκης Κόκκαλη, η οποία φιλοτέχνησε το έργο που κοσμεί τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου. Στο όλο εγχείρημα υλικοτεχνική υποστήριξη παρείχαν οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, αλλά και διάφορες επιχειρήσεις με τις ευγενικές χορηγίες τους.


Η δράση του Τοπικού Κύκλου Καρδίας και Κ. Σχολαρίου δεν σταματά εδώ, αφού το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00 διοργανώνουν μία διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τα αδέσποτα ζώα και το ρόλο του δήμου στη διαχείριση τους. 

 
Στην εκδήλωση, η οποία θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων, αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι θα αναλύσουν το ρόλο και τη δράση του δήμου Θέρμης στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και θα ενημερώσουν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των πολιτών προς τα αδέσποτα, αλλά και τα δεσποζόμενα ζώα.

Την εκδήλωση αυτή, που αφορά ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και κρίσιμο θέμα, μπορούν να παρακολουθήσουν και να υποβάλλουν ερωτήσεις όχι μόνο τα μέλη του Συμβουλίου Νέων, αλλά όλοι οι ενεργοί πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας.
 


Για τη συμβολή τους στην ανακαίνιση των γραφείων του Τοπικού Κύκλου Καρδίας, το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θέρμης επιθυμεί να ευχαριστήσει τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Μίκρας καθώς και τις παρακάτω επιχειρήσεις:
- ΠΑΡΚΕΤΑ Ι.ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΕ
  Kalantzis Parquet S.A -  2343095670
- IMPERIAL FLOOR GALLERY 2310488440
- Για την τοποθέτηση του τον κ. Ισχυρόπουλο Βασίλη
- Πατωματάς – Ισχυρόπουλος Βασίλης  6944283223