Διάρρηξη στο σπίτι γνωστού Παραολυμπιονίκη - Πήραν ακόμη και τη δάδα! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διάρρηξη στο σπίτι γνωστού Παραολυμπιονίκη - Πήραν ακόμη και τη δάδα!



Αυτοί που με διέρρηξαν, ας φέρουν τα πράγματα πίσω. Ξέρουν γιατί...» λέει ο γνωστός Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης
«Ένας φίλος μου μπηκε μέσα στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη γιατί εγώ έλειπα. Ήταν χάλια». Ο γνωστός παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης μιλάει στο «ΘΕΜΑ» και περιγράφει πως άγνωστοι διαρρήκτες έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη ενώ εκείνος έλειπε για την αγωνιστική προετοιμασία του στα Χανιά.



«Ήμουν στα Χανιά και είπα σε έναν φίλο μου να πάει στο σπίτι μου. Εκείνος έφτασε και βρήκε την πόρτα ανοιχτή. Το σπίτι ήταν χάλια άνω κάτω. Μου πήραν πολλά αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν πάνω από 10.000 ευρώ. Κατά πάσα πιθανότητα πήραν και τη δάδα των αγώνων. Ευτυχώς δεν είχα χρήματα μέσα», μας είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τσαπατάκης και συνέχισε: «Η εικόνα στο σπίτι ήταν αυτή που είδατε στο βίντεο. Ήταν χάλια όλα τα δωμάτια».

«Αυτοί που με διέρρηξαν, ας φέρουν τα πράγματα πίσω. Ξέρουν γιατί... (περιοχή Καραμπουρνάκι-Θεσσαλονίκη)», έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook. 

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να αναρτήσει στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα παπούτσια που του έκλεψαν οι δράστες.