Θα συνεχίζει να συστεγάζεται στον ίδιο χώρο το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης - Δελτίο Τύπου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θα συνεχίζει να συστεγάζεται στον ίδιο χώρο το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης - Δελτίο Τύπου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
  
Σας ενημερώνουμε ότι το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης συνεχίζει τη λειτουργία του στον χώρο που ήδη στεγάζεται.
Μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις με τον Δήμο Θέρμης παραχωρήθηκε ένα μέρος των χώρων του Κοινωνικού Ιατρείου για τη φιλοξενία του Κέντρου Covid-19, χωρίς αυτό να εμποδίζει σημαντικά τη συνέχιση του κοινωνικού του έργου. 

Η αποτροπή της ολοκληρωτικής έξωσης του Κοινωνικού Ιατρείου ήταν αποτέλεσμα των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και της αλληλέγγυας στήριξης όλων των εθελοντών, του Δικτύου Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων, των Κοινωνικών Φορέων Συνεργασίας, της Τοπικής Κοινωνίας, της συλλογής υπογραφών και της μαχητικής συνδρομής όλων των μελών του ΚΙΑΛΛΗ.

Οι εθελοντές και τα μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου παραμένουν συνεπείς στο όραμα της Παροχής Υπηρεσιών Υγείας σε όλες τις ευπαθείς ομάδες και στην υποστήριξή τους ενάντια σε κάθε εξαθλίωση και απομόνωση.

Το Κοινωνικό Ιατρείο παραμένει για τον Δήμο Θέρμης και όχι μόνο, η απαραίτητη Κοινωνική Δομή Υγείας, το Κέντρο Υποστήριξης Ευάλωτων Ομάδων, το Σημείο Αναφοράς για πολλές κοινωνικές δομές και η Βάση Ενεργοποίησης της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της συνεργασίας. 

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται δυναμικά σε κάθε προσπάθεια περαιτέρω συρρίκνωσης, κατάργησης ή παρέμβασης στο έργο που επιτελεί. Παραμένουμε ενεργοί και προσηλωμένοι στο όραμά μας και επαγρυπνούμε για τη διατήρησή του.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν.