Η ανακοίνωση του Δ.Θέρμης για παρεμβάσεις σε πάρκα στην κοινότητα Νέας Ραιδεστού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση του Δ.Θέρμης για παρεμβάσεις σε πάρκα στην κοινότητα Νέας Ραιδεστού


 

//Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:
Παρεμβάσεις σε πάρκα στην κοινότητα Νέας Ραιδεστού πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η αρμόδια αντιδημαρχία Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης.

 Ειδικότερα, συνεργείο του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, αποτελούμενο από ξυλουργούς, προχώρησε σε εργασίες αντικατάστασης των φθαρμένων ξύλων στα παγκάκια του πάρκου έναντι της κοινότητας, όπου βρίσκεται το συντριβάνι και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ο ελαιοχρωματισμός τους.

Παράλληλα, το συνεργείο των ξυλουργών αντικατέστησε όλα τα ξύλα στα καθίσματα που βρίσκονται στο πάρκο, έξω από το 3ο Νηπιαγωγείο, αλλά και στα δάπεδα στα οποία ο ελαιοχρωματισμός έχει ήδη ολοκληρωθεί.


Μέσα από καθημερινό προγραμματισμό το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης θα συνεχίσει και το επόμενο χρονικό διάστημα τις αναγκαίες επισκευές και συντηρήσεις σε όλους τους χώρους αναψυχής των κοινοτήτων του δήμου Θέρμης.

Ο αντιδήμαρχος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Βασίλης Μουστάκας επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως “η δημοτική αρχή υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επισκευών και εργασιών συντήρησης, σε όλα τα πάρκα και τους χώρους αναψυχής και περιπάτου, ώστε να βελτιωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εικόνα των εξωτερικών κοινόχρηστω
ν χώρων.