Γιατί οι γυναίκες πηγαίνουν δύο δύο στις τουαλέτες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γιατί οι γυναίκες πηγαίνουν δύο δύο στις τουαλέτες



Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι γυναίκες συνηθίζουν να πηγαίνουν, τουλάχιστον, δύο- δύο στις τουαλέτες όταν βρίσκονται σε κάποιον εξωτερικό χώρο; Αναλογιστήκατε ποτέ τον λόγο που ακόμη κι αν θέλουν να ανανεώσουν το μακιγιάζ τους παίρνουν τον σύντροφο ή κάποια από τις φίλες τους παρέα;  
Ένας από τους παλαιότερους αστικούς θρύλους της Νότιας Αφρικής δίνει την απόλυτη εξήγηση. 
Αυτός δεν είναι άλλος από την ιστορία της Pinky Pinky. Όπως τα παιδιά, λοιπόν, της Αμερικής είχαν τη φήμη της Bloody Mary να τους τρομάζει από το να πηγαίνουν μόνα τους στο μπάνιο, τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής είχαν την Pinky Pinky, ένα δαιμόνιο πνεύμα με ροζ μαλλιά που έκανε επιθέσεις στα κορίτσια που προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο.

Σύμφωνα με τον θρύλο της Νότιας Αφρικής, λοιπόν, λέγεται ότι τρομοκρατούσε μικρά και ανυποψίαστα κορίτσια, ότι η ψυχή της παγιδεύτηκε στις τουαλέτες των κοριτσιών και ότι τα βήματά της μπορούσαν να ακουστούν στους διαδρόμους που οδηγούσαν στις τουαλέτες των κοριτσιών. Οι κοριτσίστικες τουαλέτες με λίγα λόγια αποτελούσαν το «σπίτι» του πνεύματος.

Τραγουδώντας ένα τραγούδι που «σύστηνε» το ποια ήταν ζητούσε από τα κορίτσια που πήγαιναν τουαλέτα να της δώσουν οτιδήποτε ροζ είχαν πάνω τους, ακόμη και τα εσώρουχά της. Στην περίπτωση που δεν ακολουθούσαν τις επιθυμίες της τις τραυμάτιζε βαριά ή τις σκότωνε.

Δεν είναι να αναρωτιέται, λοιπόν, κανείς τον λόγο που οι γυναίκες πηγαίνουν μαζί στην τουαλέτα. Η ασφάλειά τους είναι η μοναδική εξήγηση.