Δευτέρα, 9/11 , Τρίτη 10/11 και Τετάρτη 11/11 ξεκινούν τρεις ακόμη σχολές γονέων του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δευτέρα, 9/11 , Τρίτη 10/11 και Τετάρτη 11/11 ξεκινούν τρεις ακόμη σχολές γονέων του δήμου Θέρμης



Οι γονείς των παιδιών-μαθητών που φοιτούν στα σχολεία του δήμου Θέρμης θα πραγματοποιήσουν αυτήν την εβδομάδα την πρώτη από τις δέκα δίωρες συναντήσεις στις σχολές γονέων που διοργανώνει ο δήμος Θέρμης σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. στο πλαίσιο λειτουργίας του «Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Μαθητών & Γονέων Δήμου Θέρμης». Με δεδομένες τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω COVID-19, όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM meetings.
Ειδικότερα, την διαδικτυακή έναρξη τους θα κάνουν δύο σχολές γονέων για γονείς με παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγείο- Δημοτικό), μία χθες την Δευτέρα, 9/11 στις 17.00 και μια την Τετάρτη 11 Νοέμβριου και ώρα 19.00 (καθώς είχε αναβληθεί η προγραμματισμένη έναρξη την προηγουμένη Τέταρτη), ενώ οι υπόλοιπες εννέα (9) συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε εβδομαδιαία βάση με ημερομηνία λήξης στις 27 Ιανουρίου 2021.

Η τρίτη σχολή γονέων για γονείς με παιδιά στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Γυμνάσιο- Λύκειο) θα υλοποιείται κάθε Τρίτη, με έναρξη στις 10 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, ενώ κάθε επόμενη θα υλοποιείται σε 15νθημερη βάση και λήξη στις 30 Μαρτίου.


Υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει μια σχολή γονέων για γονείς με παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση που υλοποιείται Τρίτη, στις 19.00

Προλαβαίνετε να δηλώστε συμμετοχή!

Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των συναντήσεων κάθε σχολής γονέων και συμπληρώστε την αίτηση συμμέτοχης σας.

Αποστολή αίτησης μέσω φαξ: 2310.486203 ή email

Με την παραλαβή της συμπληρωμένης αίτησής σας, θα σας αποσταλεί σύνδεσμος σύνδεσης στις συναντήσεις της σχολής γονέων που θα επιλέξετε!