Έδωσε 11.500 ευρώ δήθεν για επένδυση σε bitcoin και τα έχασε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έδωσε 11.500 ευρώ δήθεν για επένδυση σε bitcoin και τα έχασεΑποδείχθηκε... «μαϊμού» ο επενδυτής που τηλεφώνησε σε έναν 46χρονο σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και του υποσχέθηκε μεγάλα κέρδη, αν αποφάσιζε να τοποθετήσει τις οικονομίες του στην επένδυση σε κρυπτονομίσματα και σε μεγάλες εταιρείες νέων τεχνολογιών!
Διαβάζοντας στο διαδίκτυο την ραγδαία απόδοση κερδών από επενδύσεις σε bitcoin, ο ανυποψίαστος πολίτης δελεάστηκε από την προοπτική να διπλασιάσει ή και να τριπλασιάσει το κομπόδεμά του και δεν σταματούσε να καταθέτει χρήματα στον λογαριασμό που του έδωσε ο υποτιθέμενος χρηματιστής, με αποτέλεσμα να του «χαρίσει» σταδιακά το συνολικό ποσό των 11.500 ευρώ!

Ωστόσο, το κέρδος που περίμενε να βγάλει δεν ήρθε ποτέ, καθώς τα χρήματά του μεταφέρθηκαν διαδοχικά σε άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς και... εξαφανίστηκαν! 

Το θύμα κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστου και διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του απατεώνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια