Τελευταία Νέα:

N.Ραιδεστός: Πρόσκρουση οχήματος σε κολώνα σήμερα το απόγευμα - Στο νοσοκομείο ο οδηγός (φωτο)Δεν μπήκε καλά ο μήνας για έναν κάτοικο της Νέας Ραιδεστού. 
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κινούμενος στο ρεύμα από Θέρμη προς Βασιλικά, λίγο πριν τους κεντρικούς σηματοδότες στη Νέα Ραιδεστό έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε και προσέκρουσε σε κολώνα.Ο οδηγός, 40 περίπου ετών χρειάστηκε τη συνδρομή αστυνομίας και πολιτών για τον απεγκλωβισμό του, αφού οι ζημιές που υπέστη το όχημα σε συνδυασμό με το αρχικό σοκ δε του το επέτρεπαν. Η τροχαία Θέρμης που έφτασε στο σημείο ερευνά τα αίτια όπως βέβαια και τη ταχύτητα με την οποία κινείτο το όχημα, ώστε να δικαιολογηθεί η σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ευτυχώς δε χτύπησε κανείς πεζός μιας και το σημείο της σύγκρουσης είναι ανάμεσα σε πάρκα και η διέλευση παιδιών και γονέων είναι πολύ συχνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr ο οδηγός o οποίος οδηγούσε το όχημα του πατέρα του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Δεν υπάρχουν σχόλια