Τελευταία Νέα:

Καρδία: "Οι μικρές δράσεις που ομορφαίνουν το χωριό συνεχίζονται καθημερινά".


//Ανακοίνωση Εθελοντικής Ομάδας Καρδίας:
Οι μικρές δράσεις που ομορφαίνουν το χωριό μας συνεχίζονται καθημερινά.
Ας δούμε τι κάναμε τις τελευταίες μέρες:

✔️ 1) Αγοράσαμε μεταλλικά βαρέλια και τα τοποθετήσαμε ένα σε κάθε κιόσκι πάνω στο Τσαίρι(το λοφάκι δίπλα στο γήπεδο). 
Βάλαμε τη νεολαία μας να τα ζωγραφίσει, βάλαμε σακούλες σκουπιδιών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποιος από μας θα τα αδειάζει. Καθαρίσαμε επίσης το λόφο και σήμερα που ανέβηκα δεν υπήρχαν σκουπίδια πουθενά . Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

✔️ 2) Ένα σοβαρό θέμα πάλι με τα σκουπίδια υπήρχε στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. 
Ο κάδος ήταν πολύ μικρός, το αποριμματοφορο περνάει σπάνια από κει και η περιοχή θύμιζε σκουπιδότοπο. 
Σε συνενόηση με τον προόεδρο μας και με την Πολιτική Προστασία, πήραμε έναν κάδο μεταλλικό μεγάλο τον μεταφέραμε με δικό μας όχημα και τον τοποθετήσαμε εκεί. Πιστεύουμε να λυθεί το σοβαρό αυτό θέμα μετά από αυτό.

✔️ 3--4--5) Βαψαμε και συμμαζέψαμε ένα πολύ άσχημο σημείο του χωριού κατά την είσοδο του. Βαψαμε τη σκεπη της στάσης, βάψαμε την μεταλλική κατασκευή( ετοιμάζουμε κάτι όμορφο για μέσα), αλλάξαμε το STOP και περάσαμε ένα θετικό μήνυμα για όλους μας στην πρόσοψη της στάσης.

✔️ 6)Τοποθετήσαμε 10 πλαστικοποιημένες πινακίδες σε καίρια σημεία του χωριού για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να βοηθήσουμε όλοι μαζί για μια καθαρή Καρδία

🙏Αυτά τα νέα μας. Η βοήθεια των συγχωριανών αλλά και των επιχειρήσεων του χωριού(και των γυρω) είναι συγκινητική και μας δίνει αφάνταστη δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. 
Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους.

to be continued


facebook.com / Καρδία

Δεν υπάρχουν σχόλια