Θέρμη: Ποιο είναι το μαγαζί που έφερε πρώτο τα Χριστούγεννα στην αγορά της Θέρμης ; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Ποιο είναι το μαγαζί που έφερε πρώτο τα Χριστούγεννα στην αγορά της Θέρμης ;


Μπορεί να απέχουμε αρκετές εβδομάδες από τα Χριστούγεννα, όμως φέτος η αγορά έφερε τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα πιο νωρίς. Πριν λίγες ημέρες είδαμε μελομακράρονα και κουραμπιέδες στην Αριστοτέλους, στολισμένες βιτρίνες με γλόμπους και πολύχρωμα φωτάκια στην Εγνατία αλλά και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στη Θέρμη ανεβαίνοντας τον πεζόδρομο της Καραολή και Δημητρίου είδαμε μια όμορφη και προσεκτικά στολισμένη βιτρίνα που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Η κυρία Ευη μας ξενάγησε στο μαγαζί. "Δεν είναι η πρώτη φορά που στολίζουμε νωρίς" μας είπε. "Κάθε χρόνο στολίζουμε λίγο νωρίτερα τη βιτρίνα, απλώς φέτος στολίσαμε ταυτόχρονα και το εσωτερικό του μαγαζιού".
 
Στον όμορφο λοιπόν αυτόν χώρο μπορείτε να βρείτε από χριστουγεννιάτικα στολίδια και αγιογραφίες μέχρι είδη τέχνης και διακόσμησης. 
 
Πάντως, ακόμη κι αν είναι νωρίς, οι marketers  λένε οτι το χριστουγεννιάτικο πνεύμα "πουλάει" και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι περισσότεροι επαγγελματίες θα προσπαθήσουν να μειώσουν τη χασούρα της επιδημίας ακόμη κι αν χρειαστεί να "φέρουν" τα Χριστούγεννα νωρίτερα...


Μια ευχάριστη νότα στην αγορά της Θέρμης λοιπόν στην "Αγνή" Δημ.& Καραολή 17 - FB:@agnhxrwmakaifws


 








Δείτε περισσότερα στο Facebook:



Δείτε ακόμη:
Θεσσαλονίκη: Ο κορωνοϊός έφερε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στους φούρνους τα μελομακάρονα