Ο Δ.Θέρμης για τα κλειστά γήπεδα του Δήμου: "Πανέτοιμα για τους αθλητές - Επιδίωξη η αποδοτικότερη λειτουργία" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Δ.Θέρμης για τα κλειστά γήπεδα του Δήμου: "Πανέτοιμα για τους αθλητές - Επιδίωξη η αποδοτικότερη λειτουργία"


Ολοκληρώθηκαν οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης των δαπέδων, των χώρων υγιεινής, αλλά και οι ηλεκτρολογικοί έλεγχοι σε όλα τα αθλητικά κέντρα του δήμου Θέρμης, καθώς από αυτό το σαββατοκύριακο και για όλη τη διάρκεια της αθλητικής σεζόν, πρόκειται να φιλοξενήσουν τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ και της ΕΠΕΣΘ.

Παρεμβάσεις έγιναν και στα τρία κλειστά δημοτικά αθλητικά κέντρα, δηλαδή στα ΔΑΚ Θέρμης, Νέου Ρυσίου και Βασιλικών. Συγκεκριμένα, από τις αρχές του καλοκαιριού συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ, αποτελούμενα κυρίως από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και ελαιοχρωματιστές, προχώρησαν με γοργούς ρυθμούς σε πολλαπλές παρεμβάσεις συντήρησης των εγκαταστάσεων των γηπέδων ποδοσφαίρου και των κλειστών γηπέδων σε όλη την έκταση του δήμου Θέρμης.

Αναλυτικά πραγματοποιήθηκαν βελτιωτικές εργασίες οι οποίες περιελάμβαναν επανασπορά χλοοτάπητα και καθαρισμούς βοηθητικών χώρων των γηπέδων, περιφράξεις, εργασίες γενικής διαμόρφωσης του εδάφους, επιστρώσεις, μονώσεις, συντηρήσεις-βελτιώσεις αποδυτηρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες – φωτισμούς, συντήρηση εστιών ποδοσφαίρου, συντηρήσεις των δαπέδων των κλειστών γηπέδων μπάσκετ, ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οικοδομικές εργασίες μικρής κλίμακας, καθώς και παρεμβάσεις από σιδερά του δήμου, όπου κρίθηκε απαραίτητο.

 

Παράλληλα έγιναν εργασίες σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ τα οποία φιλοξενούν καθημερινά τη δραστηριότητα εκατοντάδων παιδιών και συγκεκριμένα αλλαγή ταμπλώ και μπασκετών στα ανοιχτά γήπεδα της Θέρμης, στο χώρο δίπλα από το κτίριο των προσκόπων, στη Νέα Ραιδεστό, στο ανοιχτό γήπεδο Τριαδίου, δίπλα από το ΚΑΠΗ, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Ταγαράδων και δύο αντίστοιχα γήπεδα στο Πλαγιάρι.

Ο δήμος Θέρμης εντατικοποίησε τις προσπάθειές του ώστε να βελτιώσει τις αθλητικές του υποδομές, με προγραμματισμό σειράς έργων και παρεμβάσεων αποκατάστασης και αναβάθμισής τους. Βασική μας επιδίωξη για μία ακόμη χρονιά αποτέλεσε η καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των δημοτικών αθλητικών χώρων προς όφελος όλων των δημοτών, 

σημειώνει χαρακτηριστικά με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Νικόλαος Λαγός.