Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: "Ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής κι ανυποχώρητος" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: "Ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής κι ανυποχώρητος"


//Η επίκαιρη ανακοίνωση της παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" με αφορμή την έκδοση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής.
  
Σήμερα εν αναμονή της έκδοσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής, θέλουμε να ενώσουμε ξανά τη φωνή μας με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας. Είναι ημέρα σημαντική για την ελληνική κοινωνία, ημέρα ιστορική που θα δείξει εάν βαδίζουμε προς τα εμπρός ή οπισθοδρομούμε ! 

Η απονομή δικαιοσύνης είναι προφανές ότι μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό βήμα προς την προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τη φασιστική απειλή με στόχο την προάσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, τη συνεργασία, το διάλογο, το σεβασμό προς τον άνθρωπο ….

Σημείωση: Συνημμένο το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας το οποίο ψηφίστηκε μετά από πρόταση της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης (Απόφαση 77/2020), με ευκαιρία τον εορτασμό της 21ης Μαρτίου που καθιερώθηκε το 1966 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ως παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων. 

Ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής κι ανυποχώρητος.