Πώς να απομακρύνετε στο άψε σβήσε το κραγιόν από τα ρούχα σας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς να απομακρύνετε στο άψε σβήσε το κραγιόν από τα ρούχα σας


Αν μέχρι πρότινος ένα σημάδι από κραγιόν αποτελούσε… ενοχοποιητικό στοιχείο απιστίας, σήμερα η πραγματικότητα απέχει αρκετά από αυτό. 
Ένας λεκές από κραγιόν μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο στις γυναίκες, όχι λόγω απιστίας, αλλά γιατί μπορεί να καταστρέψει το αγαπημένο σας ρούχο, το οποίο κατά λάθος ή από απερισκεψία καταφέρατε να λερώσετε. Πόσο μάλλον όταν ο λεκές είναι από έντονο κόκκινο κραγιόν -από τα αγαπημένα χρώματα, σχεδόν, όλων των γυναικών.

Για να μην ζείτε με αυτόν τον εφιάλτη, λοιπόν, κάθε φορά που πάτε να αλλάξετε τα ρούχα σας και φοράτε το αγαπημένο σας κραγιόν, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το έξυπνο τρικ που ακολουθεί και απομακρύνει ως δια μαγείας τους λεκέδες από κραγιόν από τα ρούχα σας.

Το μαγικό προϊόν που αφαιρεί με μεγάλη επιτυχία το κραγιόν από τα ρούχα σας βρίσκεται στην κουζίνα σας και δεν είναι άλλο από την μαργαρίνη. Μία μιρκή ποσότητα μαργαρίνης πάνω στο λεκέ από κραγιόν είναι αρκετή για να κάνει το «θαύμα» της. Τρίψτε τον λεκέ με λίγη μαργαρίνη, λοιπόν, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και βάλτε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Στην περίπτωση που δεν έχετε μαργαρίνη στο σπίτι, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με λακ ακολουθώντας την ίδια ακριβώς διαδικασία. Λειτουργεί το ίδιο θαυματουργά και αυτή.