Σε ενημερωτική εκδήλωση για καλές πρακτικές συμμετέχει το Συμβούλιο νέων του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σε ενημερωτική εκδήλωση για καλές πρακτικές συμμετέχει το Συμβούλιο νέων του δήμου Θέρμης



Το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης συμμετέχει στην εκδήλωση με θέμα «Η συμμετοχή των νέων σε τοπικό επίπεδο, καλές πρακτικές από τη λειτουργία Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας», που διοργανώνει η Εθνική Ομάδα Διαλόγου της Ευρωπαϊκής δράσης “Διάλογος της ΕΕ με τους νέους” σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νέας Γενιάς της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβληθεί η καλή πρακτική των δήμων που λειτουργούν Συμβούλια Νέων, αλλά και να ενημερώσει το σύνολο των δήμων και άλλων φορέων που ασχολούνται με τα θέματα της νεότητας και ενδιαφέρονται να οργανώσουν αντίστοιχα σχήματα συμμετοχής και διαβούλευσης των νέων.

 Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί το σύνολο των δήμων της χώρας, οι δήμοι του δικτύου Europe Goes Local, οι εκλεγμένοι που συγκροτούν την Επιτροπή Παιδείας, Νεολαίας & Θρησκευμάτων της ΚΕΔΕ, το σύνολο των 25 Συμβουλίων Νέων που λειτουργούν σε διάφορους δήμους της χώρας, η ΕΕΤΑΑ και η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

Λόγω των υγειονομικών περιορισμών που ισχύουν η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 16:00 έως τις 18:00 διαδικτυακά. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μπορούν να το κάνουν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ακολουθώντας τον σύνδεσμο

https://minedu-primary.webex.com/meet/konpapad

Το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θέρμης θα εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση από τον γραμματέα του τοπικού κύκλου Τριλόφου-Πλαγιαρίου Γιώργο Βετσόπουλο, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αυριανή παρουσίαση!