Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τη μνήμη του Οσίου Ευθυμίου του Νέου στη Περιστερά - Φωτογραφίες και η ανακοίνωση του προέδρου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τη μνήμη του Οσίου Ευθυμίου του Νέου στη Περιστερά - Φωτογραφίες και η ανακοίνωση του προέδρου


Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την μνήμη του Οσίου Ευθυμίου του Νέου, κτήτορος της Ιεράς Μονής Αγίου Ανδρέου των Περιστερών, με τον πανηγυρικό Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής. 
 
Χοροστάτησαν ο Σεβ.κ.κ.ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, ο Αρχιμ. Μαρμαλίδης Ευθύμιος, Αρχιμ. Δωρόθεος Ζέρβας, Αιδ. Οικ. Τσιπλακίδης Γεώργιος, Αιδ. Οικ. Σουφτάς Κωνσταντίνος, Αιδ.Οικ. Αργύριος Μόσχου, Αιδ.Οικ. Σοφιανός Μαυρίδης.

Στην Ιερά Πανήγυρη παραβρέθηκαν, εκτός των πολλών ευσεβών χριστιανών, ο Δήμαρχος Θέρμης κ.Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ.Βασίλης Μουστάκας, η δημοτική σύμβουλος κ.Κούτρη Λίτσα, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ.Ντισλής Δημήτριος, τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου κ.Κώττη Βασιλική, κ.Οικονόμου Γεώργιος και κ.Βαρλάμης Δημήτριος. Επίσης κοντά μας ήταν ο κ.Κοπαρανίδης Νικόλαος πρόεδρος Κοινότητας Ζαγκλιβερίου και ο κ.Καλαφάτης Αθανάσιος πρόεδρος της Κοινότητας Πετροκεράσων.

Τέλος παρευρέθηκε ο χορηγός της αργυρής Λειψανοθήκης του Οσίου Ευθυμίου του Νέου κ.Γιάννης Μπούρμπουλος με την σύζυγο του.

Χρόνια πολλά Περιστερά!! 
Να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία!
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής