Το Κδαπ-Μεα αγκαλιά-ζω Δήμου Θέρμης συμμετέχει στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη στη Καρδίτσα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το Κδαπ-Μεα αγκαλιά-ζω Δήμου Θέρμης συμμετέχει στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη στη Καρδίτσα



...σε πείσμα των καιρών η ομάδα μουσικοκινητικής αγωγής του ΚΔΑΠμεΑ "αγκαλια-ζω" συμμετέχει στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ χορού Αναπηρίας
και μη με την παρουσίαση του μαθήματος
"Όταν ο Brahms, η οικογένεια Adams και το γαλλικό folklore συναντούν τα ρυθμικά μοτίβα"...


To Φεστιβάλ - θεσμός της πόλης της Καρδίτσας πραγματοποιείται φέτος για 7η συνεχή φορά σε πανελλήνιο επίπεδο και για 3η σε διεθνές, με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων χορού και καλλιτεχνών από το εξωτερικό. 

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που ισχύουν λόγω COVID-19, εξαιτίας του οποίου ματαιώθηκε ο αρχικός προγραμματισμός του Φεστιβάλ, αλλάζουν τη μορφή της φετινής διοργάνωσης, χωρίς να επηρεάζουν, ωστόσο, τη δημιουργικότητα και το στόχο μας!

Συγκεκριμένα φέτος το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβληθεί μέσω live streaming σε όλο τον κόσμο, μέσω της ιστοσελίδας της Ομάδας των Δρυάδων εν Πλώ www.dryadesenplo.gr/3d-idfd. 

Οι συμμετέχοντες, μεικτές ομάδες χορού από όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Καρδίτσα, και το εξωτερικό, Αγγλία, Κένυα, Αμερική, θα συμμετέχουν με performance σε ζωντανή σύνδεση ή με video. 

Παράλληλα, θα συνδεθούν στο live streaming και θα δώσουν το δικό τους τόνο, περιγράφοντας την εμπειρία τους από προηγούμενα Φεστιβάλ σημαντικοί καλλιτέχνες και επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Την εκδήλωση θα παρουσιάζουν και θα συντονίζουν από studio της Αθήνας οι δημοσιογράφοι Αθηναίς Νέγκα και Βαγγέλης Περρής.