Ολα έτοιμα για την πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας Βασιλικών την Παρασκευή 11/9 - Φωτογραφίες από τις πρόβες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολα έτοιμα για την πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας Βασιλικών την Παρασκευή 11/9 - Φωτογραφίες από τις πρόβες


Ολα έτοιμα για την πρεμιέρα της κωμωδίας του Ευγένιου Λαμπίς «Στάχτη στα μάτια», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Οικονόμου, στο θερινό Θέατρο «Άλσος- Φώφης Πατίκα» στα Βασιλικά του Δήμου Θέρμης.


Η Θεατρική Ομάδα Βασιλικών είναι πανέτοιμη να σας υποδεχθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 20:30 - πρώτη ημέρα της παράστασης που θα παίζεται την ίδια ώρα έως και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Για πρώτη φορά, υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης ο οποίος αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά της, την ενέταξε στο πολιτιστικό πρόγραμμα "Θέρμης Δρώμενα 2020", η θεατρική ομάδα θα δώσει και πάλι τον καλύτερό της εαυτό, όπως εξάλλου κάνει τα τελευταία 33 χρόνια λειτουργίας της. Η αγάπη γιαυτό που κάνουν οι συντοπίτες μας είναι αυτό που τους καταξίωσε και τους έκανε "επαγγελματίες" του είδους στο σανίδι.

H THERMISnews.gr - χορηγός επικοινωνίας επιτυχημένων εκδηλώσεων - θα βρίσκεται εκεί και θα καλύψει την παράσταση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από του λάτρεις του θεάτρου και όχι μόνο. 

  
 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
33 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (1987-2020)

Η Θεατρική Ομάδα ιδρύθηκε πριν από τριαντατρία (33) χρόνια, τον Απρίλη του 1987, από τον εμψυχωτή θεάτρου -σκηνοθέτη Βαγγέλη Οικονόμου, μετά από πρωτοβουλία της “Πολιτιστικής Λέσχης Βασιλικών” σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε.) Θεσσαλονίκης. Έχει δουλέψει, τριάντα επτά (37) θεατρικά κείμενα, σε τριάντα (30) παραγωγές.

Σχετικά με το έργο μπορείτε να δείτε εδώ 

Φωτογραφίες από τις πρόβες:










📌 Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας!
📌 Φέρτε την μασκούλα σας και απολαύστε την παράσταση
Απαραίτητη η προσέλευση τουλάχιστον 30΄ νωρίτερα της έναρξης & η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
Πληροφορίες: 6984010559