Playstation 5: Ξεκινούν από σήμερα οι προπαραγγελίες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Playstation 5: Ξεκινούν από σήμερα οι προπαραγγελίες



Ακόμη και σήμερα αναμένεται να ανοίξουν οι προπαραγγελίες για τη νέα πολυαναμενόμενη παιχνιδοκονσόλα της Sony, Playstation 5.
Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν αργά χθες το βράδυ (Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020) σε σχετικό διαδικτυακό live event, το οποίο κάλυψε live το Moved.gr (Στις 12 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Playstation 5, 19 Νοεμβρίου στην Ελλάδα ), οι τιμές της νέας κονσόλας θα είναι €499 και €399 ευρώ για τις δύο εκδόσεις της. Η πρώτη θα περιλαμβάει Blu-Ray player, ενώ η δεύτερη θα είναι μόνο Digital, χωρίς οπτικό μέσο ανάγνωσης.

Η κυκλοφορία του PS5 αναμένεται στις 12 Νοεμβρίου για τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, το Μεξικό, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότιο Κορέα. Στον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, οι gamers θα πρέπει να κάνουν υπομονή μία επιπλέον εβδομάδα, δηλαδή θα δουν την κονσόλα στις 19 Νοεμβρίου. 

Και λέμε θα δουν, γιατί είναι άγνωστο πόσοι θα καταφέρουν να την πάρουν στα χέρια τους, αφού η ζήτηση αναμένεται εξαιρετικά σημαντική. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες ότι λόγω της κρίσης με τον COVID-19 και τα προβλήματα στην προμήθεια καίριων μερών της κονσόλας, η Sony αναγκάστηκε να περιορίσει την παραγωγή της, κάτι που πάντως διαψεύδεται από την ίδια την ιαπωνική εταιρεία.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του Playstation στο Twitter, οι προπαραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 17 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένους εμπόρους. Οπότε και στην Ελλάδα αναμένεται να «ανοίξουν» εντός της ημέρας οι σχετικές σελίδες για προπαραγγελίες, τουλάχιστον στις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής ηλεκτρονικών ειδών.
Γιάννης Γεωργίου
moved.gr