Πως συλλέγει ο Dior τα σπάνια συστατικά του αρώματος Sauvage; Δείτε τα 3 επεισόδια του συναρπαστικού ντοκυμαντέρ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πως συλλέγει ο Dior τα σπάνια συστατικά του αρώματος Sauvage; Δείτε τα 3 επεισόδια του συναρπαστικού ντοκυμαντέρ



O Francois Demachy, του Dior δημιουργεί το Sauvage ως μία ωδή στη φύση, συνδυάζοντας εκλεκτές πρώτες ύλες, επιλεγμένες για τη σπανιότητα τους, καθώς και για τον πλούτο του εδάφους που αναπτύσσονται, τις ιδιαίτερες συνθήκες καλλιέργειας και τις τεχνικές μεταμόρφωσης τους.
 
Στα 3 επεισόδια του, περιγράφονται 3 βασικά συστατικά του Sauvage, σε ακατέργαστη μορφή, γεννημένα στην Άγρια Φύση και χειροτεχνημένα από τον Dior. 

Dior Sauvage: Συστατικά γεννημένα στην Άγρια Φύση, χειροτεχνημένα από τον DIOR


ΤΟ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ REGGIO

Το περγαμόντο Reggio που προσθέτει τη φρεσκάδα του ανεμοστρόβιλου στο Sauvage Eau De Toilette, παρουσιάζει μοναδικές ιδιότητες. Τρέφεται από το ηφαιστειακό έδαφος και είναι πλημμυρισμένο από τον ήλιο της Καλάβριας. Είναι ισχυρό, ευγενές και πιο φρουτώδες από ποτέ. Αυτή η αξιοθαύμαστη γη, που σαρώνεται από θερμούς ανέμους, συνενώνει παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και εξαγωγής για να παρουσιάσει εξαιρετικές αποχρώσεις και ένταση.

Ακολουθώντας σπουδαίες μυστικές και εξειδικευμένες, ο Francois Demachy προσπάθησε να προσαρμόσει αυτό το περγαμόντο για τον Dior και να του χαρίσει ένα μοναδικό χαρακτήρα και έκφραση. Ελαφρώς πιπεράτο, με τους πιο διακριτικά πικρούς και καπνώδεις τόνους, είναι πιο φρουτώδες από ποτέ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:



ΤΟ ΠΑΤΣΟΥΛΙ

Ένα «βασικό χρώμα της αρωματοποιίας» με έντονη παρουσία στο Sauvage Eau De Parfum, το πατσουλί είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά του δημιουργού αρωμάτων Dior για το βάθος και τον πλούτο που προσθέτει στη σύνθεση. Καλλιεργημένο και ανεπτυγμένο στα απομακρυσμένα δάση της Ινδονησίας, η «σκοτεινή» του ουσία αποστάζεται ξανά και ξανά στην Grasse ώστε να διατηρηθεί μονάχα η καρδιά του. Απαλλαγμένο από τις γήινες αποχρώσεις του και στις χροιές καμφοράς, αυτό το πατσουλί σχεδόν αγγίζει το ιδανικό.
 
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:




ΤΟ ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ

Το Σανταλόξυλο που παρουσιάζει εξαιρετικές αποχρώσεις χάρη στις πραγματικά αξιοσημείωτες μεθόδους καλλιέργειάς του. Η πρώιμη ανάπτυξη αυτού του ιδιότροπου και εύθραυστου δέντρου υποστηρίζεται αρχικά σε ένα φυτώριο, πρωτού «απελευθερωθεί» σε μία εντελώς άγρια φυτεία, όπου η φύση παίρνει όλες τις αποφάσεις.

Σε αυτό το σκληρό, φυσικό περιβάλλον, όπου το ανθρώπινο είδος σταματά να παρεμβαίνει, κάθε δέντρο συνεχίζει να μεγαλώνει. Για 15-20 χρόνια, τα δέντρα αυτά παλεύουν να μοιραστούν και να αναπτύξουν τις αρωματικές τους ιδιότητες, ώστε να προσφέρουν αυτήν την σπάνια, πυκνή και κρεμώδη ουσία σανταλόξυλου στο Sauvage. Για κάθε δέντρο που κόβεται, έξι ακόμη φυτεύονται προκειμένου να διασφαλιστεί μία φιλική προς το περιβάλλον και βιώσιμη καλλιέργεια.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: