Κόσοβο - Ελλάδα, απόψε: Η τηλεοπτική μετάδοση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κόσοβο - Ελλάδα, απόψε: Η τηλεοπτική μετάδοσηΤο Κόσοβο είναι ο σημερινός σταθμός στο ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας μετά την ισοπαλία στην Σλοβενία!

Η δεύτερη μάχη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου για το UEFA Nations League με αντίπαλο τη φιλόδοξη ομάδα του Κοσόβου, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN σήμερα Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, στις 21.45.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έμεινε ικανοποιημένος από την επανεμφάνιση της ομάδας του στη Λιουμπλιάνα μετά από τη δεκάμηνη αποχή λόγω πανδημίας αλλά αυτή τη φορά ζητούμενο είναι και οι βαθμοί της νίκης στην Πρίστινα.

Στις 21.45 απολαύστε στο OPEN την δεύτερη μάχη της νέας και ανταγωνιστικής Εθνικής στο UEFA Nations League σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.

Και, βέβαια, μην χάσετε τις ειδικές εκπομπές του OPEN για το UEFA Nations League που παρουσιάζουν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης.

Στις 21.00, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το μενού του pre game show περιλαμβάνει αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή και παικτών της Ελλάδας, ανάλυση των ενδεκάδων και τα τελευταία νέα της Εθνικής.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο post game show, παρακολουθήστε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής, με ζωντανές και αποκλειστικές δηλώσεις, καθώς και πλούσιο θέαμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFA Nations League.

Καλεσμένος στο στούντιο του OPEN ο προπονητής Ακης Μάντζιος.

Σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση, από τις 21.00 έως και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια