Το "Πάρκο των Τεσσάρων Εποχών" στη Καρδία είναι ένα... διαφορετικό πάρκο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το "Πάρκο των Τεσσάρων Εποχών" στη Καρδία είναι ένα... διαφορετικό πάρκο


Το "Πάρκο των Τεσσάρων Εποχών" στη Καρδία δεν είναι ένα μεγάλο πάρκο. Ισως ακόμη και να μη το έλεγες πάρκο, όμως αυτό που έχει αυτή η γωνιά της Καρδίας είναι ...Αγάπη για τον τόπο.

Μια μικρή παρέμβαση με τόση ποσότητα αγάπης που με λίγα χρώματα και μερικές πινελιές, λίγοι άνθρωποι κατάφεραν να κάνουν πολλούς να χαμογελάσουν. Οι εθελοντές τις Καρδίας όπως και σε άλλες κοινότητες του δήμου μας δείχνουν έμπρακτα και αυθόρμητα την αγάπη για τον τόπο που μεγαλώνουν αυτοί ή και τα παιδιά τους. 

Η ανακοίνωση και οι φωτο της ομάδας Καρδίας:
Το Πάρκο των Τεσσάρων Εποχών. Έτσι ονομάσαμε το κεντρικό πάρκο του χωριού που από σήμερα το πρωί μεταδίδει μια χαρούμενη διάθεση σε όποιον περνάει από μπροστά .Βάφτηκαν τα παγκάκια ένα για κάθε εποχή, τα χρωματίσαμε αναλόγως (φθινόπωρο-κίτρινο από τα ξερά φύλλα, χειμώνας-άσπρο από το χιόνι, άνοιξη πράσινο από την άνθηση των φυτών, καλοκαίρι-μπλε από το χρώμα ουρανού και θάλασσας) φυτεύτηκαν λουλούδια, κόπηκαν τα κλαδιά, βάφτηκαν τα καλάθια απορριμμάτων, ασπρίστηκε το πεζούλι, μπήκαν κορδέλες στο δέντρο....
Κι όπως μας είπε ο κύριος Δημήτρης: 
"MH TO KATΑΣΤΡΕΦΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ"









Δε χρειάζονται πολλά χρήματα για να καθαρίσεις ένα μέρος και να του δώσεις χρώμα, ή να γράψεις κάτι που θα το διαβάσει ένας περαστικός. 
Δε χρειάζεται να μοιρολατρείς για κονδύλια που δε μπορούν να σου παρασχεθούν για να αλλάξεις μια γωνιά και να φυτέψεις ένα λουλούδι. 
Ο εθελοντισμός είναι προσφορά και οι πράξεις σαν αυτές στη Καρδία το αποδεικνύουν

thermisnews.gr

Δείτε ακόμη:
Λίγο ακόμη χρώμα στη Καρδία. Οι εθελοντικές παρεμβάσεις συνεχίζονται