Ραντεβού δημιουργικής απασχόλησης στις πλατείες του δήμου Θέρμης για τα παιδιά των ΚΔΑΠ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ραντεβού δημιουργικής απασχόλησης στις πλατείες του δήμου Θέρμης για τα παιδιά των ΚΔΑΠ



Ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης στα ΚΔΑΠ Βασιλικών, Τριλόφου και Θέρμης. Καιρού επιτρέποντος αρκετά από τα μαθήματα έγιναν στις πλατείες. Η αρχή έγινε από την πλατεία Χάνια, την κεντρική πλατεία των Βασιλικών, στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στην αναμορφωμένη παιδική χαρά στον Τρίλοφο, την πανέμορφη αναμορφωμένη πλατεία στο Πλαγιάρι, με τελευταίο σταθμό στην παιδική χαρά της Θέρμης επί της οδού Ταβάκη.

Μέσα στον Σεπτέμβριο, για τέσσερις ημέρες, παιδιά, εκπαιδευτές και γονείς έδωσαν ραντεβού στις πλατείες του δήμου Θέρμης, μεταφέροντας το μάθημα υπαίθρια, δημιουργώντας ατελείωτο κέφι και ευχαρίστηση, προσκαλώντας και άλλους γονείς και παιδιά να συμμετέχουν στα δημιουργικά τμήματα των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής του δήμου Θέρμης.

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να αναζητήσουν τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης επικοινωνώντας με τις υπεύθυνες των τμημάτων στα τηλέφωνα: 2310 460296, 23920 66084 & 2396-23713.

Οι γονείς οι οποίοι δεν έλαβαν voucher, παρά το γεγονός ότι είχαν πλήρη φάκελο, παρακαλούνται να μείνουν συντονισμένοι με το site της ΕΕΤΑΑ (eetaa.gr) καθώς μέσα στον Οκτώβριο θα υπάρξει επιπλέον χρηματοδότηση για την αξιοποίηση αυτών των voucher. Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορούν να καλούν στα γραφεία των ΚΔΑΠ 2392 330213 & 214