Έκδηλη η δυσαρέσκεια των κατοίκων Τριαδίου: "Τα παιδιά δεν έχουν πουθενά να παίξουν, ούτε καν να σταθούν για λίγο" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκδηλη η δυσαρέσκεια των κατοίκων Τριαδίου: "Τα παιδιά δεν έχουν πουθενά να παίξουν, ούτε καν να σταθούν για λίγο"



Η ομάδα "Νέα παιδική χαρά στο Τριάδι άμεσα" επανήλθε εχθές 31/8 με το θέμα του πάρκου στον οικισμό διαμαρτυρόμενη τόσο για τη παιδική χαρά που δεν υπάρχει, όσο και για τους χώρους που δεν ενδείκνυνται να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση και σχετικές φωτογραφίες:

 Τέλη Αυγούστου 2020 και στο Τριάδι δεν έχουμε που να σταθούμε με τα παιδιά μας.

Στις αρχές του καλοκαιριού το γήπεδο μπάσκετ στο ΚΑΠΗ ασφαλτοστρώθηκε. Προηγουμένως ήταν καλυμμένο με ένα στρώμα από σπασμένα γυάλινα μπουκάλια. Για εμάς λειτούργησε και ως λυπηρή εναλλακτική του πάρκου, αφού πολύ νωρίς το πρωί και πολύ αργά το απόγευμα (δεν υπάρχει σκιά) μπορούσαμε να σταματήσουμε για ποδήλατο. 



Η σημερινή πρωινή μας βόλτα ήταν και η τελευταία. Πάλι σπασμένα γυαλιά και ο χώρος ΓΕΜΑΤΟΣ σκουπίδια. ( Ποιος τα πετάει αλήθεια ; Ποιος σπάει μπουκάλια; Είναι δυνατόν να το κάνουν τα νέα παιδιά που συχνάζουν εκεί; Πόσο απελπιστική και λυπηρη αυτή η πιθανότητα;) Εμείς τα είδαμε όλα αυτά, ο ΔΗΜΟΣ ΟΧΙ!


Κατά τ' άλλα, όταν αναγκαστούμε να επισκεφθούμε το πάρκο του Τριαδίου, το πάρκο της ντροπής, βλέπουμε τα μικρά παιδιά μας να προσπαθούν να παίξουν δίπλα στα μεγαλύτερα παιδιά που προσπαθούν και αυτά να παίξουν ποδόσφαιρο και ανάμεσα στα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν ποδήλατο. Ολα μαζί το ένα πάνω στο άλλο σε ένα βρώμικο σημείο του πάρκου αυτού. Για να χρησιμοποιήσουμε το μέρος με την άμμο ούτε λόγος. 
  

Απαγορευτικές οι συνθήκες υγιεινής. Παντού περιττώματα ζώων. Και τελικά φεύγουμε νωρίς, κακήν κακώς, και προσπαθούμε να εξηγήσουμε στα μικρά παιδιά μας ότι στο Τριάδι που είναι γεμάτο με οικογενειες με μικρά παιδιά, τα μικρά παιδιά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

Υπάρχουν , είπαν, δύο οικόπεδα κατάλληλα για παιδική χαρά, υπάρχει πλάνο , πάρκο όμως δεν υπάρχει ούτε στα σκαριά. Ποιος θα μας δώσει λύση και απαντήσεις;



Ομάδα "Νέα παιδική χαρά στο Τριάδι άμεσα"