Μαντλίν: «Έχουμε υλικά ευρήματα που δείχνουν ότι είναι νεκρή» δήλωσε ο Γερμανός εισαγγελέας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μαντλίν: «Έχουμε υλικά ευρήματα που δείχνουν ότι είναι νεκρή» δήλωσε ο Γερμανός εισαγγελέας


Η υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο και τώρα, στο φως νέων στοιχείων, ο γερμανός εισαγγελέας Hans Christian Wolters ρίχνει τους τίτλους τέλους.
Χωρίς να δώσει ωστόσο κι αυτός περισσότερες λεπτομέρειες.


Η γερμανική εισαγγελία λέει τώρα πως υπάρχουν νέα υλικά ευρήματα που υποδεικνύουν ότι η μικρή είναι νεκρή.

Μιλώντας στο πορτογαλικό κανάλι RTP την Τρίτη, ο Hans Christian Wolters δήλωσε πως βρήκαν υλικές ενδείξεις ότι η 3 χρονών Βρετανή που εξαφανίστηκε από θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007 δεν είναι πια στη ζωή.

Όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι αν έχουν βρει συγκεκριμένα πειστήρια για τον θάνατό της, ο Wolters απάντησε ξερά «ναι». Αρνήθηκε πάντως να μπει σε λεπτομέρειες για το είδος των ευρημάτων που έχουν στα χέρια τους οι γερμανικές αρχές.

Ο ίδιος είχε ισχυριστεί από τον Ιούνιο ότι πιστεύει πως η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή, επαναλαμβάνοντας ότι ο καταδικασμένος παιδόφιλος και βιαστής Christian Brueckner παραμένει ο Νο 1 ύποπτος για την ανατριχιαστική υπόθεση.


Ο Brueckner εκτίει για την ώρα ποινή σε φυλακές της βόρειας Γερμανίας για διακίνηση ναρκωτικών, αρνείται πάντως κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση της μικρής. Η έφεση που έχει καταθέσει για την καταδίκη του για βιασμό το 2005 δεν έχει εκδικαστεί ακόμα.


Ο δικηγόρος του, Friedrich Fulscher, δήλωσε τη Δευτέρα στη «Sun» ότι έχει αποδείξεις πως ο πελάτης του είναι αθώος για τον βιασμό, τονίζοντας ότι οι γερμανικές αρχές κατηγορούν τον λάθος άνθρωπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Wolters παραδέχτηκε σε άλλη συνέντευξή του σε πορτογαλική εκπομπή πως δεν έχουν αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι σαν ένα παζλ και έχουμε πολλά κομμάτια που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι υπεύθυνος είναι ο Christian B.».

Τον Ιούλιο, η γερμανική αστυνομία έψαξε έναν χώρο κοντά στο σημείο όπου ζούσε ο Brueckner και πιθανότατα κάτι βρήκε. Σύμφωνα πάντως με τους «Times», αρνούνται να πουν τι ακριβώς εντόπισαν.