Οι νέοι στη Καρδία ... ζωγράφισαν και πάλι. Φωτογραφίες από μια ακόμη επιτυχημένη δράση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι νέοι στη Καρδία ... ζωγράφισαν και πάλι. Φωτογραφίες από μια ακόμη επιτυχημένη δράση


Οι εθελοντικές δράσεις στην Καρδία δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά τα παιδιά του χωριού ανέλαβαν να βάλουν τη δική τους πινελιά και να αλλάξουν οριστικά την όψη της διάβασης κάτω από τη γέφυρα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών.

Ηταν ένα happerning με μουσική και ποτά που έκανε την ατμόσφαιρα διασκεδαστική ενώ τα παιδιά έδιναν χρώμα στους τοίχους.

Θυμίζουμε οτι η ομάδα εθελοντών Καρδίας έχει να παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό σημαντικό έργο στη περιοχή αλλάζοντας την αισθητική της κοινότητας μέσα από δράσεις που χαρίζουν χαμόγελα στους ίδιους και στους γύρω τους.
Η ανακοίνωση:

Μια πολύ όμορφη μέρα τελείωσε. Μια μέρα που το τελικό αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα. Τα παιδιά μας ήταν συγκινητικά. Σε παρουσία, σε θέληση, σε όρεξη και φυσικά στο φανταστικό αποτέλεσμα. Κάποια από αυτά έπιαναν σπρέι για 1η φορά. Παρόλαυτά ήταν όλα τους καταπληκτικά. Από 6 χρονών ως και 25.

🔹 Το θέμα του γκράφιτι γιατί πολλοί ρωτούσαν είναι, πως ένα παδικό μάτι βλέπει το διάστημα από το παράθυρο ενός διαστημόπλοιου! Το καθένα από τη δική του οπτική.

🔹 Το γκράφιτι δεν τελείωσε. Πλεον αναλαμβάνει δράση ο μιλτος μιλτος (Miltos Tsalikidis)

🔹 Ευχαριστούμε πολύ όσους πέρασαν να πουν ένα γεια και να μας γνωρίσουν. Όσους ήρθαν να μας πουν απλά ένα μπράβο. Το ενδιαφέρον σας λειτουργεί ως δναμωτικό για εμάς

🔹 Ευχαριστούμε επίσης τον Ξυλόφουρνο Καρδίας και το Καφέ Οκτώ για τα εδέσματα τους αλλά και τις κυρίες που μπήκαν στον κόπο να ετοιμάσουν νοστιμότατες λιχουδιές.

🔹 Ευχαριστούμε πολύ τον Στέλιο που μας έδωσε ρεύμα για να έχουμε μουσική υπόκρουση

🔹 Οι συζητήσεις μεταξύ γονιών και παιδιών για το πότε θα γίνει η επόμενη δράση, είναι για μας η καλύτερη ανταμοιβή.

🔹 Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Θέρμης και τον Πρόεδρο μας Μάκη Τρικαλιάρη για την σημαντική τους βοήθεια

be continued

Φωτογραφίες από το event: