Δήμος Θέρμης: Εργασίες απολύμανσης σε όλα τα σχολεία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δήμος Θέρμης: Εργασίες απολύμανσης σε όλα τα σχολεία




Σε εργασίες απολύμανσης σε όλα τα σχολικά κτίρια προχώρησε από την Παρασκευή, ο δήμος Θέρμης.

Οι απολυμάνσεις οι οποίες γίνονται από ειδικά πιστοποιημένα συνεργεία συνεχίζονται και μέσα στο σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για την τελευταία παρέμβαση την οποία κάνουν οι υπηρεσίες του δήμου ώστε τα σχολεία να είναι παντελώς ασφαλή για να υποδεχθούν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου τους περίπου εννέα χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στα σχολεία όλων των βαθμίδων του δήμου Θέρμης.

Παράλληλα, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, από χθες γίνονται και κάποιες εργασίες διαγράμμισης στους αύλειους χώρους και γύρω από ορισμένα σχολικά κτίρια προκειμένου να διευκολυνθεί η καθημερινή λειτουργία των σχολείων.

Επίσης, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, σε όλα τα σχολεία έχουν παραδοθεί ήδη από την περασμένη Τετάρτη υφασμάτινες μάσκες για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τρεις για τον καθένα και την καθεμία, τις οποίες προμηθεύτηκε με ίδιους πόρους ο δήμος Θέρμης. Στη θέση τους, σε κάθε σχολείο, βρίσκεται και το αναγκαίο προσωπικό καθαριότητας, μαζί με τα απαραίτητα υλικά καθαρισμού και τα αντισηπτικά.

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής εστάλη νέα εγκύκλιος βάσει της οποίας οι μαθήτριες και οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στα σχολεία στις 8.15 το πρωί και να παραμείνουν εκεί έως την τέλεση του αγιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη εγκύκλιο, ως ώρα προσέλευσης είχε οριστεί μία ώρα πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο τέλεσης του αγιασμού. 



Το πλήρες πρόγραμμα τέλεσης των αγιασμών στα σχολεία του δήμου Θέρμης μπορείτε να το βρείτε εδώ.