Εντοπίστηκαν 500.000 χάπια ecstasy αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εντοπίστηκαν 500.000 χάπια ecstasy αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ


Ναρκωτικά χάπια ecstasy, αξίας 10.000.000 ευρώ, εντοπίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. μετά από μεγάλη επιχείρηση που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο νομό Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα και σχημάτισε δικογραφία για ακόμα ένα που αναζητείται. Η έρευνα ξεκίνησε ύστερα από πληροφορίες ότι κύκλωμα ναρκωτικών «πλημμυρίζει» με χάπια περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά έναν Έλληνα, ο οποίος στάθμευσε το φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε και μετέφερε ναρκωτικές ουσίες, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον εσωτερικό χώρο του οχήματος, εντόπισαν 18 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 180.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy .



Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και συνεχίζοντας τις έρευνες συνέλαβαν με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο ακόμη μέλη του κυκλώματος και συγκεκριμένα τους δύο αλλοδαπούς, που εντοπίστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν 57 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 320.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy .

Επιπλέον, από την κατοχή των δραστών και τις έρευνες σε οικίες τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν περίστροφο κρότου, 5.200 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Kατασχέθηκαν επίσης ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη δράση των μελών της εγκληματικής οργάνωσης εκτιμάται ότι τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζε η οργάνωση υπολογίζονται έως 10.000.000 ευρώ. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.