Θεατρική Ομάδα Βασιλικών : Παράταση παραστάσεων μετά τη μεγάλη επιτυχία του 4ημέρου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θεατρική Ομάδα Βασιλικών : Παράταση παραστάσεων μετά τη μεγάλη επιτυχία του 4ημέρου



Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Βασιλικών με τίτλο "Στάχτη στα μάτια", αποφασίστηκε η παράταση των παραστάσεων για 4 ακόμη ημέρες.
  
Η παράσταση που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές θεωρήθηκε μια από τις καλύτερες παραστάσεις που έχει δώσει ως τώρα η τοπική θεατρική ομάδα, η φήμη της οποίας έπαψε εδώ και καιρό να περιορίζεται στα όρια του Δήμου μας.

Τις ημέρες που πέρασαν ο κόσμος καταχειροκρότησε τους ηθοποιούς και από στόμα σε στόμα τα καλά νέα έκαναν τη προσέλευση του κόσμου τόσο μεγάλη που δυστυχώς λόγω των απαιτούμενων μέτρων για τον κορονοϊό δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στον χώρο όλοι, αφού δεν ήταν δυνατή η τοποθέτηση περισσότερων καθισμάτων. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η παράταση των παραστάσεων.

Οπως δημοσίευσε η θεατρική ομάδα :
Ήταν ένα μαγικό τετραήμερο! Ευχαριστούμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε την παράστασή μας με την αθρώα προσέλευσή σας! Ζητούμε συγνώμη από όλους εσάς που λόγω των μέτρων ασφαλείας δεν κατέστη δυνατό να την παρακολουθήσετε!Γιαυτό το λόγο αποφασίσαμε ΠΑΡΑΤΑΣΗ των παραστάσεών μας και για το επόμενο τετραήμερο: Παρασκευή 18-9, Σάββατο 19-9, Κυριακή 20-9 και Δευτέρα 21-9 στις 20:30 στο θερινό θέατρο "Άλσος"!!!


THERMISnews.gr - χορηγός επικοινωνίας επιτυχημένων εκδηλώσεων - θα βρίσκεται εκεί και θα καλύψει την παράσταση.

Σχετικά με το έργο μπορείτε να δείτε εδώ 

Φωτογραφίες:










📌 Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας!
📌 Φέρτε την μασκούλα σας και απολαύστε την παράσταση
Απαραίτητη η προσέλευση τουλάχιστον 30΄ νωρίτερα της έναρξης & η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
Πληροφορίες: 6984010559



 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
33 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (1987-2020)

Η Θεατρική Ομάδα ιδρύθηκε πριν από τριαντατρία (33) χρόνια, τον Απρίλη του 1987, από τον εμψυχωτή θεάτρου -σκηνοθέτη Βαγγέλη Οικονόμου, μετά από πρωτοβουλία της “Πολιτιστικής Λέσχης Βασιλικών” σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε.) Θεσσαλονίκης. Έχει δουλέψει, τριάντα επτά (37) θεατρικά κείμενα, σε τριάντα (30) παραγωγές.