Οι 4 χρήστες του TikTοκ με τους περισσότερους followers - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι 4 χρήστες του TikTοκ με τους περισσότερους followers



Δεν είναι ηθοποιοί, ούτε ποπ σταρ, κι όμως στο σύμπαν της νεανικής κουλτούρας είναι οι πιο διάσημοι άνθρωποι του κόσμου.

 
Με 60 και 80 εκατομμύρια ακόλουθους, οι TikTok famous αποτελούν ένα νέο είδος διασημότητας που μοιάζει να παίρνει υπερβολικά πολλά χρήματα για να κάνει εξαιρετικά λίγη δουλειά.

Είναι επίσης, όπως πολλοί γονείς θα έχετε καταλάβει ήδη, ο λόγος που οι κόρες σας δεν μπορούν πλέον να περπατήσουν ή να καθίσουν κάπου χωρίς να εκτελέσουν μια χορευτική χιπ χοπ ρουτίνα, η οποία περιλαμβάνει κούνημα των γοφών και πολλές κινήσεις των χεριών τους στον αέρα. 


Αυτές είναι μερικές από τις πιο επιτυχημένες σταρ του TikTok που ακολουθεί και θαυμάζει ένα παιδί Δημοτικού αυτή τη στιγμή:

Addison RaeΚέρδη: 5 εκατ. δολάρια
Followers:
54,8 εκατομμύρια

Σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα, μέχρι την ημέρα που απέκτησε ένα εκατομμύριο ακόλουθους με τα βίντεο όπου χόρευε. Μετακόμισε στο Λος ‘Αντζελες και δημιούργησε το Hype House, μια κολεκτίβα για σταρ του TikTok.Ούσα 19 ετών σήμερα, έχει συνεργασίες με εταιρείες όπως η Reebok και η L’Oreal. Η 40χρονη μητέρα της έχει πάνω από 7 εκατομμύρια followers μόνο επειδή εμφανίζεται ενίοτε να χορεύει στα βίντεο της κόρης της.

Charli D’AmelioΚέρδη: 4 εκατ. δολάρια
Followers:
83 εκατομμύρια


Αν και μόλις 16 ετών, έχει τους περισσότερους ακόλουθους στην εφαρμογή, τους οποίους μάλιστα απέκτησε μέσα σε έναν μόνο χρόνο, όταν τα βίντεο όπου χορεύει έγιναν viral. H Bebe Rexa την προσκάλεσε να ανοίξει μαζί της συναυλία των Jonas Brothers, έχει υπογράψει συμφωνία με τη Hollister, ενώ παρακολούθησε την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ώστε να καταγράψει την εκδήλωση στο TikTok για λογαριασμό της Prada.

Dixie D’AmelioΚέρδη: 2,9 εκατ. δολάρια
Followers: 32 εκατομμύρια

Μεγαλύτερη αδελφή της Charli, που εμφανίζεται συχνά στα βίντεό της. Εκτός από συμφωνίες με την Hollister και την εταιρεία καλλυντικών Morphe, κάνει καριέρα στη μουσική. Τον Ιούνιο κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Be Happy», που έγινε Νο 1 trending στο YouΤube, παρά το γεγονός ότι την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε και ένα μουσικό βίντεο του Kanye West με τον Travis Scott.

Loren GrayΚέρδη: 2,6 εκατ. δολάρια
Followers: 46,8 εκατομμύρια


Η 18χρονη Loren θεωρείται βετεράνος πλέον, αφού έγινε διάσημη από τον πρόγονο του Tik-Tok, το Musical.ly, στην ΣΤ’ Δημοτικού. Από τα ερασιτεχνικά της βίντεο έφτασε σήμερα να έχει συμβόλαιο με τη Virgin Records ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει οκτώ singles. Διαθέτει τεράστιο κοινό σε όλα της τα social, χορηγοί της είναι τα Skechers, η Hyundai και τα Burger King, ενώ έχει εμπορική συμφωνία με τη Revlon.