Ολοκληρώθηκαν τα δρομολόγια με το «Άγιος Γεώργιος» - Ραντεβού την άνοιξη του 2021 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολοκληρώθηκαν τα δρομολόγια με το «Άγιος Γεώργιος» - Ραντεβού την άνοιξη του 2021


Ραντεβού την άνοιξη του 2021 δίνει το αξιόπλοο παραδοσιακό καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES με τους εκατοντάδες φίλους του που έχει αποκτήσει, εδώ και επτά συνεχόμενα έτη, και συνδέει ακτοπλοϊκά, ξένοιαστα και με καλοκαιρινή διάθεση την πόλη της Θεσσαλονίκης με τις θελκτικές και βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού.

«Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας να ταξιδεύετε με το KARAVAKI ‘Άγιος Γεώργιος’, και μάλιστα σε μια χρονιά ιδιόμορφη. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας αλλά και τους ελάχιστους ξένους επισκέπτες που μας προτίμησαν για άλλη μια χρονιά και όλοι μαζί απολαύσαμε εν πλω όμορφες στιγμές με ασφάλεια και αξιοπιστία. Έχοντας το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας και τηρώντας τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που ορίζονται από την Πολιτεία, δίνουμε ραντεβού για την άνοιξη του 2021» αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES Νίκος Τσαμασλής.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES www.karavakithess.com.



 
Λίγα λόγια για το «Άγιος Γεώργιος»
Το παραδοσιακό KARAVAKI Άγιος Γεώργιος εδώ και επτά συνεχόμενα έτη πραγματοποιεί καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας/Νέων Επιβατών και αντίστροφα, κατά τη διάρκεια της θερινής σεζόν.

Διαθέτει άνετο σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., έχει δυο μηχανές 2x180 BHP και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ. Επίσης, επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων. Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας.