ΟΑΣΘ: 12 πρωτότυπες αφίσες με κοινωνικά μηνύματα στα λεωφορεία (ΦΩΤΟ) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΟΑΣΘ: 12 πρωτότυπες αφίσες με κοινωνικά μηνύματα στα λεωφορεία (ΦΩΤΟ)
Δώδεκα πρωτότυπες αφίσες, με ισάριθμα κοινωνικά και χρηστικής φύσεως μηνύματα για τη σωστή συμπεριφορά του επιβατικού κοινού
μέσα και έξω από τα ΜΜΜ, θα βρίσκονται από αύριο
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και των παρόχων συγκοινωνίας τεσσάρων ΚΤΕΛ που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη.

Η ενημερωτική εκστρατεία αποτελεί πρόταση και δράση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, τον ΟΑΣΘ και τα ΚΤΕΛ. Υλοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16 – 22 Σεπτεμβρίου 2020) με σύνθημα «Μετακινήσου Υπεύθυνα»!

Για τις αφίσες έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και, καθώς στο δημιουργικό τους συμμετείχε και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης (με την Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος), έχουν ιδιαίτερα «φρέσκο» και μοντέρνο χαρακτήρα.

Έμφαση δίνεται στη σχετική αφίσα που αναφέρεται στα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό/COVID-19 η οποία θα βρίσκεται σε όλα τα οχήματα ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 και του Ευρωπαϊκού Έργου SUNRISE, του Προγράμματος Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο ΟΣΕΘ θα πραγματοποιήσει σε λίγες μέρες δράσεις στο Δήμο Θέρμης, για την προώθηση βιώσιμών τρόπων μετακίνησης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων και μαθητών του Νέου Ρυσίου.

Οι σχετικές αφίσες: