Πότε ρίχνουμε το κρέας στη σχάρα ; Απαντάει ο γκουρού του ψητού κρέατος Scott Roberts
Στα θέλγητρα του μπάρμπεκιου λίγοι μπορούν να αντισταθούν, καθώς η γεύση του λαχταριστού κρέατος που βγαίνει από την ψησταριά δεν έχει σχέση με τίποτα άλλο εκεί έξω.
Για τον νεοφώτιστο πάντως στον κόσμο του μπάρμπεκιου υπάρχει ένας κανόνας για να ξεκινήσει σωστά.
Για τον νεοφώτιστο πάντως στον κόσμο του μπάρμπεκιου υπάρχει ένας κανόνας για να ξεκινήσει σωστά.
Μας τον δίνει ο γκουρού του ψητού κρέατος Scott Roberts: