Τελευταία Νέα:

Πότε ρίχνουμε το κρέας στη σχάρα ; Απαντάει ο γκουρού του ψητού κρέατος Scott Roberts


 
Στα θέλγητρα του μπάρμπεκιου λίγοι μπορούν να αντισταθούν, καθώς η γεύση του λαχταριστού κρέατος που βγαίνει από την ψησταριά δεν έχει σχέση με τίποτα άλλο εκεί έξω.
Για τον νεοφώτιστο πάντως στον κόσμο του μπάρμπεκιου υπάρχει ένας κανόνας για να ξεκινήσει σωστά.

Austin Texas Photographer - Kenny Braun Photography
Μας τον δίνει ο γκουρού του ψητού κρέατος Scott Roberts: 
Ξέρεις ότι είναι ώρα να αρχίσεις το ψήσιμο όταν τα κάρβουνα έχουν αποκτήσει αυτό το γκρι χρώμα της στάχτης με λίγη κόκκινη λάμψη από κάτω.



Και για να το κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο για τον αμύητο, εξηγεί πως αυτό θα πάρει περίπου μισή ώρα








Δεν υπάρχουν σχόλια