O Τραμπ πλέκει το εγκώμιο του Ερντογάν: Είναι σκακιστής παγκόσμιας κλάσης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

O Τραμπ πλέκει το εγκώμιο του Ερντογάν: Είναι σκακιστής παγκόσμιας κλάσης




Το βίντεο με το ξέσπασμα του Τζο Μπάιντεν τον Δεκέμβριο του 2019, μπροστά σε στελέχη των New York Times εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν που τον αποκαλεί αυταρχικό και λέει,

μεταξύ άλλων, ότι ανησυχεί για την κατάσταση στην Τουρκία, το οποίο ήρθε τώρα στη δημοσιότητα χρησιμοποιεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για να επιτεθεί στον προεδρικό αντίπαλό του.

Όπως σημείωσε ο Τραμπ σε δηλώσεις του στo Fox, “ας το παραδεχτούμε, ο Τζο έχει πυροβοληθεί. Έχεις να κάνει με ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Έχεις να κάνεις με σκακιστές παγκόσμιας κλάσης ανάμεσα στους ηγέτες αυτών των χωρών. Τους ξέρω όλους. 



Τα πάμε πολύ καλά με όλους αυτούς, τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Δεν μπορείς να έχεις (σσ για Πρόεδρο) έναν τύπο που δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Δεν μπορείς να έχεις έναν τύπο που φοβάται να φύγει από το υπόγειό του επειδή δεν μπορεί να μιλήσει άλλο. Και εδώ που τα λέμε στα καλύτερά του δεν ήταν και τόσο καλός”. Επίσης, κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην τον ψηφίσουν επειδή τον λυπούνται επειδή μπορεί να καταλήξουν με αντιπρόεδρο της Καμάλα Χάρις, την οποία ο Τραμπ αποκάλεσε καταστροφή.

Ο Τραμπ είπε, επίσης. στο Fox News ότι οι ηγέτες τον κάλεσαν την προηγούμενη εβδομάδα ζητώντας του να μιλήσει με τον Ερντογάν: “Είσαι ο μόνος που θα ακούσει, δεν ακούει εμάς” είπε ο Τραμπ ότι του είπαν οι ηγέτες των χωρών.