Τρεις απίστευτες χρήσεις για τα χωνάκια παγωτού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρεις απίστευτες χρήσεις για τα χωνάκια παγωτού

 

Αν σας τελείωσε το παγωτό και σας έμειναν τα χωνάκια, αν περίσσεψαν από το καλοκαιρινό παιδικό πάρτι που διοργανώσατε ή αν σας έσπασαν κατά την μεταφορά τους στο σπίτι, δείτε παρακάτω τρεις απίστευτες χρήσεις για τα χωνάκια παγωτού που, πραγματικά, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Σκεύος σερβιρίσματοςΈνας έξυπνος και εναλλακτικός τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα χωνάκια είναι να σερβίρετε σε αυτά το ποπ κορν ή τους ξηρούς καρπούς στην οικογένεια ή τους φίλους, ένα βράδυ που θα κανονίσετε «κινηματογραφική προβολή» στο σπίτι. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στο πάρτι του παιδιού σας, τοποθετώντας μέσα σε αυτά διάφορες λιχουδιές.

Στο πρωινόΑντικαταστήστε τα αγαπημένα σας δημητριακά και στη θέση τους τοποθετήστε τα χωνάκια παγωτού. Γεμίστε ένα μπολ με γάλα ή γιαούρτι, όπως κάνετε κάθε πρωί, και ρίξτε μέσα σε αυτό τα θρυμματισμένα χωνάκια. Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας μόνο με τα χωνάκια ή συνδυαστικά με τα δημητριακά σας.

Δημιουργικές κοτομπουκιέςΤο αγαπημένο finger food μικρών και μεγάλων μπορεί να γίνει ακόμη πιο νόστιμο με τα χωνάκια παγωτού, δινοντάς του μια πιο γλυκιά γεύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα θρυμματίσετε και να τα ανακατέψετε με λίγη γαλέτα.

Η διαδικασία για το πανάρισμα του κοτόπουλου παραμένει η κλασική. Βουτάτε το κοτόπουλο στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στο μείγμα με τα χωνάκια πριν το τηγανίσετε.