Καρδία - Καταγγελία : Χτύπησε γυναίκα επειδή την είδε να ταϊζει αδέσποτα έξω από σπίτι της; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καρδία - Καταγγελία : Χτύπησε γυναίκα επειδή την είδε να ταϊζει αδέσποτα έξω από σπίτι της;


Αγνωστος φέρεται να χτύπησε γυναίκα στην Καρδία, επειδή την είδε να ταϊζει αδέσποτα μπροστά στο σπίτι της.
Όπως καταγγέλλει η κόρη του θύματος μέσω Facebook στην ομάδα Αδέσποτα Ζώα Θεσσαλονίκης,
στις 23 Αυγούστου ο δράστης περνούσε έξω από το σπίτι της μητέρας της, στην Καρδία, όταν την είδε να βάζει τροφή και νερό στα μπολάκια που είχε τοποθετήσει για τα αδέσποτα
Ο δράστης αρχικά την απείλησε με φόλες και όταν η γυναίκα υπεραμύνθηκε των αδέσποτων βγήκε από το αυτοκίνητό του και τη χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο, την έριξε κάτω και την παρέσυρε στο δρόμο στην προσπάθεια της να αμυνθεί.

Η σχετική ανάρτηση. 
Η κα Σ**** για την επίθεση που δέχτηκε η μητέρα της επισήμανε τα εξής στη ομάδα «Αδέσποτα Ζώα Θεσσαλονίκης»: 

«Θα ήθελα να αναφέρω ένα σκηνικό το οποίο συνέβη χθες το βράδυ στην Καρδία Θεσσαλονίκης. 

Ένας άντρας του οποίου δεν του αρμόζει σε καμία περίπτωση η λέξη "άντρας", περνούσε έξω από το σπίτι μου όπου η μητέρα μου έχει τοποθετήσει 2 μπολακια για τα αδέσποτα, ένα με φαγητό και ένα με νερό. 

Ήταν με το αυτοκίνητό του και αφού είδε τη μητέρα μου να γεμίζει τα μπολ, την απείλησε λέγοντας της ότι θα ρίξει φόλα στην ίδια και σε όλα τα σκυλιά της γειτονιάς. 

Όταν η μητέρα μου πήγε να υπερασπιστεί την ίδια και τα ζωάκια, αυτός είπε θα μιλάς καλύτερα μη βγω από το αυτοκίνητο και σε πλακώσω στο ξύλο, όπως και έγινε. 

Βγήκε από το αυτοκίνητο και χτύπησε τη μητέρα μου στο κεφάλι και στο πρόσωπο, την έριξε κάτω και την παρέσυρε στο δρόμο στην προσπάθεια της να αμυνθεί. 

Και όλα αυτά επειδή η μητέρα μου λατρεύει τα ζώα περισσότερο και από τους ανθρώπους, και από ότι φάνηκε δικαίως! Προχωρήσαμε φυσικά σε μήνυση προς το πρόσωπό του και σας υπόσχομαι πως αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι απλά. 

Τέτοιοι "άνθρωποι" είναι επικίνδυνοι όχι μόνο για τα ζωάκια που δεν ενοχλούν κανέναν, αλλά ακόμα και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους όπου τα αγαπούν και τα προστατεύουν. Κοινοποιήστε το και δώστε δύναμη και σε άλλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες συμπεριφορές, να μιλούν, να αντιδρούν και να υπερασπίζονται τόσο τα ζώα όσο και τον ίδιο τους τον εαυτό. 

Και εύχομαι σύντομα αυτός ο πλανήτης να αποκτήσει αληθινούς ανθρώπους και όχι πράγματα τα οποία έχουν 2 πόδια, ένα κουκούτσι για εγκέφαλο και δύναμη που τους κάνει "μάγκες" χτυπώντας γυναίκες και αθώα αδέσποτα. Σας ευχαριστώ!». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zoosos.gr ο δράστης μένει κοντά στη φιλόζωη, την είχε απειλήσει αρκετές φορές, και είχε προσπαθήσει επανειλλημένα να πατήσει με το αυτοκίνητο του τα αδέσποτα σκυλιά της γειτονιάς. 

Η οικογένεια προχώρησε σε μηνύσεις και καλεί όλους να κοινοποιήσουν το περιστατικό έτσι ώστε να μιλήσουν κι άλλοι που έχουν ζήσει παρόμοιες επιθέσεις





Facebook / Αδέσποτα Ζώα Θεσσαλονίκης