Εσβησε η φωτιά στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή - Τι κάηκε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εσβησε η φωτιά στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή - Τι κάηκε



Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς να απειλήσει ανθρώπινες ζωές και έσβησε πριν προλάβει να επεκταθεί σε άλλες γειτονικές εγκαταστάσεις.

Κατεσβέσθη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο βουστάσιο του εκπαιδευτικού αγροκτήματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, προχώρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο campus του ιδρύματος.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 14:00, στον χώρο όπου φυλάσσεται το άχυρο.

Η κινητοποίηση της πυρασφάλειας της Σχολής ήταν άμεση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ιδρύματος ενώ στον χώρο της πυρκαγιάς προσέτρεξαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.


Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς να απειλήσει ανθρώπινες ζωές και έσβησε πριν προλάβει να επεκταθεί σε άλλες γειτονικές εγκαταστάσεις. Καθώς επρόκειτο για άχυρο, ο καπνός υπήρχε στο σημείο για αρκετή ώρα, χωρίς όμως να τίθεται θέμα αναζωπύρωσης της φωτιάς.
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη γρήγορη και κυρίως αποτελεσματική επέμβασή της. Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 
καταλήγει η ανακοίωση του ιδρύματος.



Πηγή