Μήνυμα του προέδρου της κοινότητας Βασιλικών για τους μαθητές που έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μήνυμα του προέδρου της κοινότητας Βασιλικών για τους μαθητές που έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις


"Αγαπητά μου παιδιά των Βασιλικών και της Λακκιάς, τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας και το νέο ξεκίνημα ως ακαδημαϊκοί πολίτες.

Ο αγώνας που δώσατε αυτή τη χρονιά ήταν διαφορετικός και δύσκολος, όμως τα καταφέρατε. Τα καταφέρατε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και με την βοήθεια των γονιών σας και των δασκάλων σας. 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δώσατε εξετάσεις ήταν πρωτόγνωρες κάνοντας τον αγώνα ακόμη πιο δύσκολο μιας και σ αυτή την γενιά δυστυχώς έτυχε η οικονομική και υγειονομική κρίση. Βγήκατε όμως νικητές χάρη στην άοκνη προσπάθεια τόσο τη δική σας όσο και των γονιών σας και των εκπαιδευτικών σας. 

Η Κοινότητα - Δήμος και η Χώρα στην οποία ζείτε να είστε σίγουροι ότι θα στέκονται αρωγοί στην πορεία σας και ως φοιτητές αλλά και ως αυριανοί πολίτες. 

Επίσης ένα μπράβο και σε σας παιδιά που προσπαθήσατε αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ακριβώς αυτό που θα θέλατε. Μην στεναχωριέστε αφού μπροστά σας είναι το μέλλον και οι ευκαιρίες πολλές και όπως έχει πει και ο Καζαντζάκης "φτάσε όπου δεν μπορείς παιδί μου μην ντραπεις αν έπαιξες καλά κι έχασες... Να ντραπεις αν έπαιξες κακά και κέρδισες."

Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικών 
Αστέριος Καρακώττας