Δ.Θέρμης: Με τη βοήθεια των εθελοντών συνεχίζει το έργο του το Κοινωνικό Παντοπωλείο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δ.Θέρμης: Με τη βοήθεια των εθελοντών συνεχίζει το έργο του το Κοινωνικό Παντοπωλείο



Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης συνεχίζει και στην καρδιά του καλοκαιριού να στηρίζει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όσους πολίτες έχουν ανάγκη ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

 
Στην προσπάθεια αυτή πολύτιμες αρωγοί είναι οι εθελόντριες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Εν μέσω διακοπών και κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας οι κυρίες Λίνα Τούρτα, Σμαρώ Κοτσανάκη, Μαρία Τσιολιαρίδου στηρίζουν όλες τις δράσεις του Παντοπωλείου. Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι και τα στελέχη του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, τα οποία εξυπηρετούν με κατ’ οίκον διανομές όσους αδυνατούν να μετακινηθούν.


Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής Φανή Χατζηδημητρίου ευχαριστούν τις εθελόντριες για την πολύτιμη συνεισφορά τους. 

Παρ’ όλη την καλοκαιρινή ζέστη και τη δουλειά, που δεν είναι εύκολη, οι εθελόντριές μας, διευκολύνουν το έργο μας και μας βοηθάνε να προσφέρουμε αλληλεγγύη και στήριξη.
Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ! Εκτός, όμως, από τους εθελοντές οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις της περιοχής και τους συμπολίτες μας που στηρίζουν τη δομή με αγαθά, όπως τον γνωστό παραγωγό αυγών, που έχει την καλοσύνη να εφοδιάζει τακτικά και ανώνυμα τη δομή, ή την εταιρεία Μασούτης Α.Ε. που σε σταθερή βάση στηρίζει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και πολλούς άλλους.