Θέρμη: Κρούσμα κορονοϊού σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Κρούσμα κορονοϊού σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ



Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε υπάλληλος γραφείου γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του politic.gr, την Παρασκευή (31/7) η εν λόγω υπάλληλος ενημέρωσε στα γραφεία πως ο σύζυγός της είναι θετικός στον κορονοϊό. Άμεσα δόθηκαν οδηγίες να μην προσέλθει στην εργασία της, μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του τεστ. 


Με την έκδοση των αποτελεσμάτων, η υπάλληλος διαγνώστηκε θετική στον ιό και, εν συνεχεία, κλήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν αυτοβούλως σε διαγνωστικό τεστ.

Παράλληλα, η διοίκηση της γνωστής αλυσίδας των σούπερ μάρκετ ενημέρωσε τα «γειτονικά» γραφεία και προέβη σε απολύμανση όλων των χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί πως δεν θα υπάρχει περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Σημειώνεται πως ο ΕΟΔΥ είναι ενήμερος για την υγειονομική κρίση που εκδηλώθηκε στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μαρκετ και συνέστησε να μην κλείσουν τα γραφεία από τη στιγμή που λήφθηκαν όλα τα μέτρα και τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα.

Ωστόσο, η εταιρία αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των γραφείων μέχρι και την Παρασκευή (7/8), στο πλαίσιο της ευθύνης που αισθάνεται έναντι των εργαζομένων της.


 Αντωνία Γκουβεντάρη
politic.gr
ΦΩΤΟ αρχείου