Πώς η Ομάδα ΔΙΑΣ έσωσε 11χρονη από τα χέρια 49χρονου που ήθελε να τη βιάσει - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς η Ομάδα ΔΙΑΣ έσωσε 11χρονη από τα χέρια 49χρονου που ήθελε να τη βιάσει



Ένα 11χρονο κορίτσι από το Λίβανο, το οποίο κρατούσε παρα τη θέλησή του και αποπειράθηκε να βιάσει ένας 49χρονος, καταφεραν να σώσουν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, λιγο μετά τα μεσάνυχτα ένοικος πολυκατοικίας στην Κυψέλη κάλεσε στο «100» και ενημέρωσε ότι από διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου άκουγε παιδική φωνή να καλεί σε βοήθεια. 

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, άκουσαν ένα παιδί να φωνάζει HELP πίσω από την ανοικτή πόρτα ενός διαμερίσματος. Δήλωσαν την ιδιότητα τους και άκουσαν έναν άνδρα να τους βρίζει στα αγγλικά, αλλά στα ελληνικά να τους ρωτα αν έχουν ένταλμα. 

Ο 49χρονος, μάλιστα, εμφανίστηκε με το εσώρουχο και στα χέρια ένα μαχαίρι, αλλά μπήκε και παλι στο εσωτερικό του διαμερίσματος, όταν οι ένστολοι πήγαν να τον ακινητοποιήσουν.

Ενημερώνοντας το κέντρο, πήραν άδεια να εισβάλλουν καθώς κανένας δεν μπορούσε να υπολογίσει τι είχε σκοπό να κάνει με το μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον ακινητοποίησαν, βρήκαν το κοριτσάκι, που τους περιέγραψε πώς ο άντρας επιχείρησε να το βιάσει.

Ο 49χρονος συνελήφθη, ενώ ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες προστασίας του ανηλίκου.

bloko.gr