Γιατί η Souroti υπερέχει στην κατηγορία της - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γιατί η Souroti υπερέχει στην κατηγορία της



Είναι αγαπημένη μας συνήθεια μετά το φαγητό.

Μας ανακουφίζει άμεσα, ενώ τους θερινούς μήνες μας δροσίζει.Το πιο σημαντικό που μας προσφέρει όμως η Σουρωτή, είναι τα πολύτιμα στοιχεία που εμπεριέχει και λειτουργούν ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.


Οι ευεργετικές ιδιότητες της Souroti
Ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημά της Souroti σε σχέση με άλλα προϊόντα του είδους; Η Souroti είναι ιδιαίτερα πλούσια σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και άλατα.

Τα κυριότερα χημικά στοιχεία και οι χημικές ενώσεις που βρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση στον φυσικό αυτό πόρο και έχουν ωφέλιμη επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι:

Όξινα Ανθρακικά: Οι κυριότερες οφέλιμες δράσεις των είναι η ρύθμιση της οξύτητας στο στομάχι και η ομαλή λειτουργία της πέψης.

Ασβέστιο – Μαγνήσιο: Έχουν ωφέλιμες δράσεις στο ουροποιητικό σύστημα και στις νε-φρολιθιάσεις, στο καρδιαγγειακό σύστημα και στην παραγωγή ενέργειας.

Διοξείδιο του πυριτίου (Πυριτικά): Η εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου (92 mg/L) αποτελεί πολύ σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα και σημείο υπεροχής του φυσικού πόρου. Είναι από τις υψηλότερες περιεκτικότητες σε εμφιαλωμένο νερό παγκοσμίως. Δίνει λάμψη, ελαστικότητα, ανθεκτικότητα και υγεία στο δέρμα, στα μαλλιά και στα νύχια. Θεωρείται πολύ σημαντικό αντιοξειδωτικό στοιχείο και στοιχείο αντιγήρανσης, νεότητας και ομορφιάς.

Λίθιο: Η εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε λίθιο (~ 300 μg/L) αποτελεί πολύ σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα και σημείο υπεροχής του φυσικού πόρου. Είναι από τις υψηλότερες περιεκτικότητες σε εμφιαλωμένο νερό παγκοσμίως. Επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι το λίθιο συμβάλει στη θετική διάθεση και στην ψυχική ισορροπία.



Μια θαυματουργή γουλιά από ένα ξεχωριστό μεταλλικό νερό

  Για να φανταστεί κανείς πόσο καλό κάνει στον οργανισμό μας αρκεί να σκεφτεί ότι ένα λίτρο «Σουρωτή», καλύπτει περίπου το 25% των ημερήσιων αναγκών σε ασβέστιο και περίπου το 15% των ημερήσιων αναγκών σε μαγνήσιο ενός ενήλικα.

Θα έλεγε κανείς ότι μια γουλιά από αυτό το εξαιρετικά δροσιστικό μεταλλικό νερό είναι θαυματουργή, αφού ξεδιψάει, αναζωογονεί, ξυπνάει, ενυδατώνει, και διευκολύνει τη λειτoυργία τoυ πεπτικoύ συστήματoς.

Για 104 χρόνια η «Σουρωτή», φέρνει στο μπουκάλι μας μοναδικά άλατα και μεταλλικά στοιχεία, και έτσι μιλάμε για ένα από τα πιο εμπλουτισμένα μεταλλικά νερά.

Μάλιστα για όσους ενδιαφέρονται και για την σιλουέτα τους, δεν περιέχει καθόλου θερμίδες και πρόσθετα συντηρητικά.

Ένα νερό με αληθινή αξία
Η ξεχωριστή της γεύση δεν είναι τυχαία. Η κυκλοφορία του νερού σε μεγάλο υπόγειο βάθος, και το πέρασμά του από πετρώματα ιδιαίτερης σύστασης είναι τα στοιχεία που χαρίζουν στη «Σουρωτή» την ιδιαίτερη μεταλλική της σύσταση. Το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό που φτάνει στο τραπέζι σας, με την ίδια ακριβώς σύσταση στις αναλύσεις στοιχείων από το 1916 έως σήμερα, είναι αποτέλεσμα του πλούτου της ελληνικής γης που προσθέτει τις δικές του σταγόνες στη φυσική συνταγή.

Φτάνοντας στο 2019 το νερό της «Σουρωτής» αποκτά το δικό του πολύτιμο σήμα, εμπνευσμένο από την καταγωγή της πηγής στην αρχαία Ανθεμούσα. Ο λόγος για τον ρόδακα, ένα μικρό τετράφυλλο ρόδο με ανοιγμένα και στρογγυλά στις άκρες φύλλα, που συμβολίζει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Πρόκειται για ένα σύμβολο που ήταν συνήθως χαραγμένο πάνω σε πολύτιμα βασιλικά αντικείμενα, επιχρυσωμένο σε πολύτιμα αντικείμενα, στις βίλες ντόπιων ευγενών.


Νέα αρώματα ανανεώνουν τη γευστική παλέτα της
Τρία νέα αρώματα έρχονται να προστεθούν και να σας κάνουν να απολαύσατε ακόμα περισσότερο την «Σουρωτή» σας. Πάντα με σεβασμό στην φυσικότητα και την αγνότητα των στοιχείων της.

Τα φυσικά αρώματα δυόσμου και μέντας, λεμονιού και λάιμ, αγγουριού και λάιμ, σας δίνουν επιλογές που ξεχωρίζουν, για ένα φυσικώς ανθρακούχο νερό χωρίς ζάχαρη και με λιγότερο από μία θερμίδα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ανθρακούχο νερό της «Σουρωτής» θα φέρει στο ποτήρι σου αναπάντεχα αρώματα, που ικανοποιούν, αναζωογονούν, δροσίζουν και συναρπάζουν.