Δύο μέρες για την κατάθεση Αιτήσεων Υποψηφιότητας για την θέση του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο Θέρμης. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δύο μέρες για την κατάθεση Αιτήσεων Υποψηφιότητας για την θέση του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο Θέρμης.


Ο Δήμαρχος Θέρμης προσκαλεί στην κατάθεση αιτήσεων υποψηφιότητας για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Θέρμης, σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 26158/27-7-2020 (ΑΔΑ 9Ξ6ΦΩΡΣ-ΛΚ6). 

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 28 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.

Οι υποψήφιοι αποστέλλουν τις αιτήσεις τους αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στο email: info@thermi.gov.gr



Απόσπασμα Γνωστοποίησης-Ανακοίνωσης Δ.Θέρμης:

Πρόσληψη ενός (1) ατόμου για την κάλυψη θέσης γενικού γραμματέα και καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα: 

Α) τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 ( άρθρα 11 έως και 17). 

Β) Πτυχίο ή δίπλωμα σχολής Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ), όπως προβλέπεται στο άρθρο 82 του Ν. 3584/2007. 

Γ) Να έχουν τουλάχιστον εικοσαετή ( 20 ) εμπειρία σε θέματα διοίκησης Δημοσίου Τομέα και σε Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Δ) Επιπλέον Προσόντα θα ληφθούν υπόψη ( Μεταπτυχιακό Τίτλος Σπουδών). Η ζητούμενη εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής: Για μεν τους μισθωτούς : 
α) Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και 
β) χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας (θεωρημένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής). 

Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. 

Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες
α) Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και 
β) χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας (θεωρημένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής). Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε δύο ( 2 ) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Θέρμης. 

Συνεπώς, από 28 Ιουλίου έως και 29 Ιουλίου 2020, (η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας), οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, στο email: info@thermi.gov.gr ,συνοδευομένη από: 
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. 
2. Βιογραφικό σημείωμα 
3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του πτυχίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής. 
4. Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού (άρθρα 11 έως και 17 του Ν. 3584/2007). 
5. Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, προς απόδειξη της επικαλούμενης εμπειρίας τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα γνωστοποίηση. 
6. Οι τυχόν προσκομιζόμενοι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής πρέπει να συνοδεύονται από πράξη ή βεβαίωση του κατά νόμου αρμοδίου οργάνου με την οποία αναγνωρίζονται ως ισότιμοι προς τους απονεμόμενους από τα Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. 

Επισημαίνεται, ότι κατά το διορισμό θα κατατεθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με το άρθρο 11 έως και 17 του Ν. 3584/2007. 

Η υπηρεσία μας θα αναζητήσει αυτεπαγγέλτως τα κάτωθι: 

1. Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης. 
2. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης. 
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. 
4. Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Ενιαίου Τύπου.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο, Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού αρμόδια υπάλληλος κα Καραμούτσιου Βασιλική, τηλ. 2313-300747, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.