Αιχμές της Πολιτικής Προστασίας Δ.Θέρμης για εμπρηστή στη Ν.Ραιδεστό - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αιχμές της Πολιτικής Προστασίας Δ.Θέρμης για εμπρηστή στη Ν.Ραιδεστό



Με σαφή υπονοούμενα οτι η σημερινή φωτιά στη Ν.Ραιδεστό έρχεται να προστεθεί σε άλλες στη περιοχή που προκλήθηκαν με δόλο από κάποιον, η Πολιτική Προστασία Δ.Θέρμης δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο μαζί φωτογραφίες από το αποτέλεσμα της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Θυμίζουμε ότι η φωτιά ξεκίνησε βόρεια της συνδετήριας οδού Ν.Ραιδεστού - Φιλοθέης κοντά στον υποσταθμό της ΔΕΗ και εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα ξερά χόρτα και οι υψηλή θερμοκρασία βοήθησαν τη φωτιά να επεκταθεί άμεσα. Ευτυχώς η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και εθελοντών απέτρεψαν τα χειρότερα. Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Θέρμης για να έχει άμεσα τη πλήρη εικόνα της κατάστασης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά εδώ

Παραθέτουμε την ανακοίνωση και τις φωτογραφίες της Πολιτικής Προστασίας

Έλεος! Άλλη μία φωτιά στην Νέα Ραιδεστό. Αυτή την φορά δίπλα σε κατοικία η οποία κινδύνεψε άμεσα! Ευτυχώς χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των εθελοντών μας τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο! Κάποιος στην περιοχή παίζει με την φωτιά αλλά σύντομα θα πιαστεί στην φάκα και τότε θα λογοδοτήσει!!










 Στο THERMISnews.gr βρήκαμε από το αρχείο μας ότι ακριβώς στο ίδιο σημείο είχε προκληθεί φωτιά μεγάλης έκτασης στις 26/7/2016 εκείνη τη φορά όμως από πτώση κεραυνού. Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο facebook