Μίνι χασισοφυτεία στη Θέρμη με… εκρηκτικά και κοκαΐνη (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μίνι χασισοφυτεία στη Θέρμη με… εκρηκτικά και κοκαΐνη (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)



Μια… μίνι χασισοφυτεία καλλιεργούσαν ένας Ρώσος και μια Ελληνίδα σε δασική περιοχή της Θέρμης.
  
Μάλιστα στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν ποσότητες εκρηκτικής ύλης, κοκαΐνης και κάνναβης, ενώ οι… καλλιεργητές συνελήφθησαν χτες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών (/σ.σ.εικάζουμε οτι η παρακολούθηση ξεκίνησε από εκεί).

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν σε δασική έκταση να καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 40 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο σχετικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια.

Επιπλέον σε έρευνα του χώρου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

• 64,7 γραμμάρια κοκαΐνης,

• 110,6 γραμμάρια κάνναβης,

• μία νάιλον συσκευασία με αμμωνιοδυναμίτιδα, θρυαλλίδα και πυροκροτητή, καθώς και

• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αλλοδαπού άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 143 φυσίγγια και ένας γεμιστήρας.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook,  καθώς και φωτογραφίες: